Velux Lichtstraten

Lichtstraten in uw huis geven zoveel meer licht overdag. Voor velen is een lichtstraat de oplossing als het gaat om meer licht. Een VELUX lichtstraat heeft vele voordelen ten opzichte van andere lichtstraten. De VELUX lichtstraat is van uitstekende kwaliteit die jarenlang meegaat zonder onderhoud te hoeven uitvoeren. Verhoef Dakramen is al sinds 1995 leverancier van vele VELUX producten. De bekendste zijn: VELUX dakraam, VELUX dakkapel, VELUX baskapel, Velux daglichtkoepel en VELUX lichtstraat. Daarbij plaatsen wij ook alle producten zelf op locatie. Er zijn verschillende soorten lichtstraten, waaronder de VELUX daglichtstraat en de VELUX modulaire lichtstraat.

Lichtstraten

Lichtstraten in uw regio

Lichtstraten Utrecht

Verhoef Dakramen levert ook in uw regio de VELUX lichtstraten. In Utrecht, Nieuwegein, Leiden en Den Haag zijn wij voornamelijk werkzaam. Wij komen graag bij u langs voor advies en het opmeten. De levertijd voor een lichtstraat bedraagt tussen de 4 tot 6 weken. In verband met onze planning kan het zijn dat de montage wat later plaatsvindt. Bel met ons voor meer informatie en wat er mogelijk is. Bij een snel akkoord op de offerte kunnen we met de montagedatum direct rekening houden en alvast een datum reserveren.

Voordelen van een VELUX daglichtstraat

Er zitten namelijk vele voordelen aan een lichtstraat in uw huis. Ten eerste heeft een VELUX lichtstraat een perfecte isolatie door de toepassing van HR++ veiligheidsglas, wat er voor zorgt dat de warmte goed in uw huis blijft.

Ten tweede is een VELUX lichtstraat voorbereid op het plaatsen van VELUX-raamdecoratie en -zonwering. Op deze manier kunt u snel en makkelijk de gewenste decoratie en zonwering aanschaffen voor uw lichtstraat.

Als laatste grote voordeel is dat de lichtstraat in vele formaten te fabriceren zijn. Wij bij Verhoef Dakramen kunnen elk gewenst formaat realiseren voor in uw huis.

Voordelen van een VELUX modulaire lichtstraat

Ook de modulaire lichtstraat heeft vele voordelen. Ten eerste komt het daglicht direct midden in de woonkamer, zo heeft u ook bij bewolkte dagen voldoende natuurlijk daglicht. De modulaire lichtstraat heeft een perfecte bevestiging en eenvoudige montage waarbij er een strakke afwerking komt. Als laatste voordeel heeft ook deze lichtstraat een sterke VELUX-kwaliteit en daarbij een hoog isolerend vermogen.

Een VELUX lichtstraat in uw woning in Utrecht, Leiden of Den Haag? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Klanten over Verhoef Dakramen

Onze klanten zijn erg tevreden over ons. Klanten geven ons een 8,6 uit 10 en wij zijn daar erg blij mee. Onze klanten, die voornamelijk uit Den Haag, Utrecht, Leiden en Nieuwegein komen waarderen ons werk en bevelen ons ook aan bij kennissen en vrienden. Inmiddels heeft Verhoef Dakramen al vele gezinnen blij mogen maken met een VELUX lichtstraat.

Meer informatie over een lichtstraat

Woonachtig in de regio Utrecht, Leiden of Den Haag en u wilt meer informatie over een VELUX lichtstraat? Neem contact op met Verhoef Dakramen voor meer informatie. Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer:

Bel: 030 - 28 04 276