Daglichtkoepels

De nieuwe generatie lichtkoepels glas

Het VELUX daklicht gebogen glas maakt deel uit van onze plat dak producten en is een revolutie in koepelontwerpen. Het regenwater loopt door de unieke, gebogen glazen schaal eenvoudig van de schaal af – ook op dakhellingen van 0°. Het smalle kozijn met draaiend gedeelte zorgt voor maximaal daglicht en een mooi ontwerp in huis – ook als er raamdecoratie is gemonteerd.

VELUX lichtkoepels

daglichtkoepel
daglichtkoepels

JetBIK lichtkoepels

JETBIK kenmerkt zich in de veel verschillende soorten, vormen en maten koepels. Dit kan dus een uitkomst zijn als een specifieke koepel nodig is. Groot, klein, rond, vierkant, bolvormig, piramide etc. JETBIK is breed toepasbaar voor het platte dak.

Plat-dak projecten

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden van daglichtkoepels bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.