Ruimte winners

Meer daglicht, meer ruimte op zolder?

Zou het niet fijn zijn om van uw zolder een volwaardige, gezellige kamer te maken? Als extra slaapkamer, studeer- of logeerkamer of speelkamer voor de kinderen? Dat kan met een dakkapel.
Al sinds 1995 is Verhoef Dakramen dé specialist in dak, licht en ruimte. Juist met dakkapellen vinden wij het een uitdaging om samen met u te kijken naar uw wensen om tot het beste advies te komen. Dat kan een traditionele dakkapel zijn, maar ook een vergunningsvrije dakkapel of dakserre.

Doordat wij echt een passie hebben voor licht en ruimte en graag met VELUX producten werken, zijn wij ons als VELUX montagepartner steeds meer gaan specialiseren in dakkapel-oplossingen. Dit resulteerde er uiteindelijk in dat wij een van de initiatiefnemers zijn van Dakkapellen Modulair. Dakkapellen Modulair produceert dakkapellen met VELUX dakramen.

Omdat wij echt innovatief zijn als het gaat om dakkapel-oplossingen komen wij graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Om een nog beter beeld te kunnen geven, maken wij ook graag een afspraak met u in het VELUX Daglicht Advies Centrum in De Meern.

Traditioneel

Traditionele dakkapellen

In kunststof uitgevoerde dakkapellen die in nagenoeg elke kleur leverbaar zijn. Een standaardproduct, dat met maatwerk volledig is af te stemmen op uw specifieke behoeften. Leverbaar in keraliet of trespa.
VELUX dakkapellen

VELUX Dakkapel Basis

Met een VELUX dakkapel combineer je de voordelen van een traditionele dakkapel met de voordelen van een VELUX dakraam. VELUX dakkapellen zijn al mogelijk bij een dakhelling van 10 graden en zijn onderhoudsarm door de aluminium afwerking aan de buitenzijde. Met meer daglicht en ventilatiemogelijkheden vergroot je naast de ruimte in de kamer, ook het wooncomfort, door de ruime keuze aan raamdecoratie en buitenzonwering.
In veel gevallen zijn VELUX dakkapellen vergunningsvrij te plaatsen. Meer informatie over het vergunningsvrij plaatsen van dakkapellen kunt u hier vinden.

VELUX Dakkapel Serre

De ultieme dakkapel voor een gevoel van luxe! De VELUX dakramen in deze serre zorgen voor tot wel 3x meer daglichtinval dan bij een traditionele dakkapel en geven je de extra ruimte waar een traditionele dakkapel om bekend staat. Met de ruime keuze aan raamdecoratie en buitenzonwering creëer je een perfect binnenklimaat.
In veel gevallen is de VELUX dakkapel Serre vergunningsvrij te plaatsen. Meer informatie over het vergunningsvrij plaatsen van dakkapellen kunt u hier vinden.

Dakkapellen Modulair

Dakkapellen Modulair bouwt verder, daar waar VELUX stopt. Waar VELUX standaardpakketten levert, biedt Dakkapellen Modulair maatwerk. Dit resulteert in bredere dakkapellen met meer ruimtewinst. Hieronder een greep uit de mogelijkheden klik op meer info om alle mogelijkheden te bekijken Dakkapellen Modulair aanbiedt.

Dakkapel Modulair Basis Panorama

Haal buiten naar binnen met deze dakkapel. Door 2 dakvensters onder elkaar te plaatsen waarbij het onderste dakvenster een vast raam
is kunnen de dakvensters doorlopen tot nagenoeg de vloer, en krijg je een panoramisch uitzicht. Hoewel het resultaat van deze dakkapel overweldigend is qua beleving, is ook deze dakkapel in de meeste gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Net als de Dakkapel Modulair Basis en Serre steekt de Panorama minder dan 60 cm uit het dakvlak. Aan de buitenzijde is de dakkapel dus verrassend subtiel, terwijl aan de binnenzijde de ruimtewinst aanzienlijk is. Natuurlijk zijn de raamdecoratie, de insectensoorten, buitenzonwering ook toepasbaar op de Dakkapel Modulair Panorama.

Dakkapel Modulair Basis

Met een Dakkapel Modulair Basis kiest u voor een dakkapel met VELUX ramen met een maximale ruimtewinst in de vergunningsvrije markt. Waar een standaard dakkapel van VELUX 10 graden ruimtewinst oplevert, levert deze dakkapel 20 graden ruimtewinst op. De Dakkapel Modulair Basis is modulair opgebouwd, zodat hij in veel breedtematen is te bestellen. Door de schuin geplaatste dakramen valt er meer daglicht uw kamer binnen.
In veel gevallen is de VELUX dakkapel Basis vergunningsvrij te plaatsen. Meer informatie over het vergunningsvrij plaatsen van dakkapellen kunt u hier vinden.

Dakkapel Modulair Serre

Wilt u graag een dakserre breder dan 248 cm? Of wilt u graag insectenhorren in uw dakserre? Dan is de Modulaire Dakkapel Serre de oplossing.

Welk dakkapel past bij u?

De mogelijkheden van een dakkapel zijn ongekend bij Verhoef Dakramen. U kunt bij ons ook terecht voor een baskapel. Wij plaatsen niet alleen dakkapellen in de regio UtrechtLeiden of Den Haag, maar zijn er voor u door het hele land! In plaats van alle opties op te noemen, vertellen we het u liever persoonlijk. Maak een vrijblijvende afspraak.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief