Dakkapel Woerden

Een dakkapel in Woerden laten plaatsen

Uw uitzicht verrijken, meer daglicht binnenlaten, extra leef- en bergruimte creëren; er zijn vele redenen om een dakkapel te laten plaatsen. In Woerden en omstreken is Verhoef Dakramen de aangewezen partij om uw plannen te realiseren. Met jarenlange ervaring en een flinke dosis passie ontwerpen, bouwen en monteren we dakramen en dakkapellen op maat. Als montagepartner van VELUX en lid van Keurmerk Kwaliteitsvakman staan we voor vakmanschap en kwaliteit. Laten we samen de vele mogelijkheden verkennen.

Dakkapel Woerden
Dakkapel in Woerden

De voordelen van een dakkapel

Het laten plaatsen van een dakkapel op maat zal op vele manieren uw woonplezier in Woerden verhogen. Dankzij de vrijgekomen ruimte kan een zolderruimte worden omgetoverd tot een volwaardige slaap-, werk- of hobbykamer. Mogelijk wordt dit zelfs de meest gewilde kamer in huis! Het extra daglicht en de ventilatie-opties met de VELUX dakramen maken het een gezonde ruimte om in te verblijven. Bovendien heeft u een nieuw uitzichtpunt met uw dakkapel, van waaruit u Woerden, uw buurt of het buitengebied overziet.

Meer ruimte

Een schuin dak is mooi. Het is echter – zeker wanneer het om de beschikbare ruimte gaat – niet erg inefficiënt. Door de vorm is niet alleen uw loopruimte, maar ook uw opslagcapaciteit beperkt. Door een dakkapel op uw woning in Woerden te plaatsen, verhoogt u het dak. Zo hoeft u niet langer te bukken, om te voorkomen dat u uw hoofd stoot. Ook heeft u – dankzij uw nieuwe dakkapel in Woerden – meer opbergruimte. Dit draagt bij aan het woongenot.

Meer licht

Een ander voordeel van uw toekomstige dakkapel in Woerden? Dat is de lichtinval. Doordat de aanpassing met nieuw raamwerk gepaard gaat, komen er ook meer zonnestralen uw zolderkamer binnen. Dit zorgt voor een open ruimte, die – in de meeste gevallen – groter aanvoelt. Met uw dakkapel in Woerden creëert u dus – gevoelsmatig – meer ruimte dan dat er daadwerkelijk bijkomt. Dat is nooit verkeerd!

Weinig onderhoud

Het klinkt misschien tegenstrijdig. Met het plaatsen van een dakkapel in Woerden wordt de inhoud van uw woning namelijk groter. Toch zult u dit niet – of nauwelijks – in het onderhoud gaan merken. Dit komt doordat uw toekomstige dakkapel in Woerden deels van plastic wordt gemaakt. Dit materiaal kan niet rotten en is ook makkelijk schoon te houden. Even een doek erover en klaar!

Isolerende werking

Hierboven hebben we het er al even kort over gehad. Uw toekomstige dakkapel in Woerden wordt deels gemaakt van kunststof. Naast het weinige onderhoud dat u hieraan zult hebben, kent dit materiaal nog een groot voordeel. Namelijk het feit dat het goed isoleert. Dat houdt in dat u relatief weinig warmte verliest. En dat merkt u in uw gasrekening.

Reden genoeg dus om voor
een dakkapel te kiezen!

Een dakkapel in Woerden laten plaatsen?

Bent u van plan om een dakkapel in Woerden te laten plaatsen? Maar wilt u eerst wat meer informatie vergaren? Of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Bel ons op 030-2804276 of stuur een mail naar info@verhoefdakramen.nl. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak maken voor het plaatsen van een uw nieuw dakkapel in Woerden.