Dakkapel

Meer ruimte op zolder

Wilt u uw woning verfraaien met een dakkapel? Verhoef Dakramen is al sinds 1995 dé specialist in dak, licht en ruimte. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw oude dakraam, maar ook voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Met een dakraam kunt u eenvoudig meer licht en ruimte creëren op bijvoorbeeld een zolderkamer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een geschikte oplossing voor uw woning.

Passend advies op maat

Heeft u al een keuze gemaakt? Vraag dan een offerte aan voor een dakkapel. Kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Dan kunt u bij ons ook terecht voor advies aan huis. Dit biedt ons de mogelijkheid om de staat en afmeting van uw dak te beoordelen. Op deze manier kunnen wij u een passend advies op maat geven.

Dakkapel laten plaatsen?

Wilt u ons inschakelen voor het plaatsen van een dakkapel? Dan nemen wij uw behoeften, specifieke wensen en budget altijd als uitgangspunt. Wij vinden het belangrijk dat uw woning wordt voorzien van een dakraam die zowel voor u als de woning meer waarde toevoegt. Vanuit onze vestigingen in Nieuwegein en Leiderdorp bedienen wij klanten in de wijde omgeving. In Utrecht, Woerden, Leiden en Den Haag bijvoorbeeld, maar ook in andere delen van het land. Ga voor meer ruimte en licht op zolder en kies voor een dakkapel van Verhoef Dakramen!