VELUX Dakkapel Basis

De VELUX dakkapel basis

Met een slim ontwerp kunnen VELUX dakramen nu 10° steiler in het dak worden geplaatst. Dit combineert de grote voordelen van een regulier dakraam met de extra ruimte van een dakkapel.

Een boost van natuurlijk daglicht, meer loopruimte en goede ventilatiemogelijkheden zorgen dat je kamer aanvoelt als nooit tevoren. Door de vele beschikbare maten en uitvoeringen van de VELUX dakkapel bepaal je zelf hoeveel ruimte je toevoegt en welke functie en afwerking de dakramen hebben.

De VELUX dakkapel Basis is leverbaar tot een breedtemaat van 248 cm.
De VELUX dakkapel is verkrijgbaar met 1, 2 of 3 dakramen naast elkaar en in verschillende afmetingen en uitvoeringen en kan snel en eenvoudig van binnenuit en zonder hijskraan in één dag geplaatst worden.

Voordelen & opties

Daar het raam 10° steiler in het dak zit gemonteerd dan een standaard dakraam, creëer je extra loopoppervlakte in de ruimte welke je groter wil maken en krijg je tot wel 3 keer meer daglicht naar binnen dan bij een traditionele dakkapel. Zo ontstaat er een leefomgeving die veel natuurlijker en ruimtelijker aanvoelt.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden van een VELUX dakkapel bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.