Baskapel

Voor elke behoefte en dak de juiste dakkapel

Op zoek naar een Baskapel? Verhoef Dakramen is dealer van de hoogwaardige (VELUX) Baskapel. Heeft u behoefte aan meer ruimte, maar past een standaard dakkapel niet binnen uw mogelijkheden? De Baskapel is een geweldig alternatief voor een dakkapel en in de meeste gevallen wordt er evenveel winst aan ruimte behaald. Laat uw deze kapel plaatsen door Verhoef Dakramen. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop en deskundige monteurs verzorgen de plaatsing van uw Baskapel!

Voordelen & opties

Het grote voordeel van de Baskapel, vernoemd naar bedenker Bas Verhoek, is het feit dat deze vergunningsvrij te plaatsen is. Dit in tegenstelling tot een ‘gewone’ dakkapel, waarvoor vrijwel altijd een vergunning nodig is. Dit op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), die in oktober 2010 is aangepast. Sindsdien is het toegestaan om uitbouw vanuit het dakvlak te realiseren, tot 60 centimeter.

De Baskapel voldoet in alle gevallen aan die voorwaarde en mag dus vrijwel overal gebouwd worden. Dat betekent dat u meteen aan de slag kunt en dus niet hoeft te wachten op toestemming van uw gemeente. Bovendien scheelt het u ook in de portemonnee, want de kosten voor een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel bedragen, afhankelijk van de gemeente waarin u woont, doorgaans tussen de 200 en 600 euro.

Reden genoeg dus om voor
de Baskapel te kiezen!

Baskapel montage? Neem contact op ...

Bent u op zoek naar een specialist die uw Baskapel kan realiseren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, ook voor informatie over een dakkapel in Utrecht. Onze specialisten adviseren u graag omtrent een Baskapel. Wij komen daarnaast graag bij u thuis om daar de situatie in kaart te brengen en de juiste oplossing voor uw specifieke situatie te kunnen adviseren. Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om onder het genot van een lekker kopje koffie uw wensen te bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op via info@verhoefdakramen.nl of bel direct: 030 – 28 04 276.