Velux Dakraam

Velux Dakraam

Wilt u meer licht op uw zolder? Kies voor een VELUX Dakraam en geniet van de vele voordelen die een dakraam biedt. VELUX is een gerenommeerd merk gespecialiseerd in onder andere dakkapellen, dakramen, zonwering en rolgordijnen. De beste keuze wanneer het gaat om dakramen.

De voordelen van Velux

De grote voordelen van een VELUX dakraam:

Reden genoeg dus om voor een VELUX dakraam te kiezen!

Officiële montage­partner

Wij zijn officiële montage­partner van VELUX. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen en voorwaarden die VELUX stelt. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen van VELUX dakramen. Onze monteurs zijn tevens VCA-gecertificeerd. Dankzij onze nauwe samenwerking zijn wij een paar zaterdagen per maand te vinden in de VELUX showroom. Daar kunnen wij u adviseren over het plaatsen van VELUX dakramen, renovaties en bekleding voor VELUX dakramen.

Een oplossing op maat

Daglicht vormt de basis voor ons welzijn. Omdat geen ruimte hetzelfde is, bieden wij maatwerkoplossingen voor het creëren van meer daglicht. We bespreken de mogelijkheden met u en komen zo samen tot een passende oplossing. Vanuit onze vestigingen in Nieuwegein en Leiderdorp bedienen klanten uit diverse regio’s. Zo hebben wij al diverse dakramen geplaatst in Den Haag, Utrecht en Leiden. Het is uiteraard ook mogelijk om in andere delen van het land een dakraam te laten plaatsen. De montage van dakramen gebeurt snel en vakkundig. Op de montage krijgt u 5 jaar garantie.

Maak nu een afspraak voor VELUX dakramen

Wilt u een VELUX dakraam in Utrecht, Leiden, Den Haag of andere plaats laten plaatsen? Doe inspiratie op in de VELUX showroom in Nieuwegein, of op onze website. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken op 030-2804276 of een e-mail sturen naar info@verhoefdakramen.nl.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden voor een VELUX dakraam bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.