Over ons

Vakmannen met hart voor uw dak

Al sinds 1995 leveranciers van daglichtproducten! Verhoef Dakramen is een familiebedrijf, waar de liefde voor maatwerk zichtbaar is bij alle monteurs. Vakmanschap is onze basis, kwaliteit ons uitgangspunt. Van advies tot afwerking: alles is gericht op één doel: Genieten van het daglicht d.m.v. het toepassen van een perfect passend dakraam, dakkapel of ander daglichtproduct.

Voor iedere situatie een oplossing

Plat dak, schuin dak, met en zonder hindernissen, wij maken het dagelijks mee. Met onze jarenlange ervaring gaan we elke uitdaging vol vertrouwen aan. Het complete VELUX-programma maakt het ons mogelijk om een totaalpakket te bieden van advies, levering en plaatsing tot het aanbieden van raambekleding en zonwering. Daarnaast kunnen wij ook alle bestaande dakvensters / lichtkoepels / dakkapellen die aan vervanging toe zijn voor u vervangen.

Passie voor Daglicht

Het is bekend dat zonlicht de basis vormt voor ons welzijn. Wij vinden het dan ook belangrijk dat verblijfruimtes zijn voorzien van voldoende daglichttoetreding. Wij weten uit ervaring dat het binnenbrengen van daglicht de gemoedstoestand absoluut kan veranderen! Dat is de reden dat wij hier een passie voor hebben. Daarbij is het daglicht zomaar gratis beschikbaar “voor niets gaat de zon op”, dus haal het naar binnen!

Kwaliteit

Bij Verhoef zijn alle medewerkers VCA-gecertificeerde vakspecialisten. Zij hebben stuk voor stuk ruime ervaring met een snelle en vakkundige montage van onze dakvensters, lichtkoepels en dakkapellen in uw woning. Ook na afwerking houden wij u tevreden met 5 jaar garantie op montage.

Keurmerk Kwaliteits­vakman

Wij zijn lid van Keurmerk Kwaliteitsvakman. Het Keurmerk Kwaliteitsvakman is het keurmerk voor zelfstandige vakmensen in de bouw. De vakmannen en vakvrouwen van het Keurmerk Kwaliteitsvakman onderscheiden zichzelf op kwaliteit en garantie en u krijgt zekerheid.

De Dakvenstermeesters Montage Keurmerk

Sinds 12 december 2022 zijn wij lid van het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Met behulp van de Dakvenstermeesters kunnen we ons op een juiste manier voorbereiden op de wet kwaliteits waarborging.

Missie

Woningbezitters laten genieten van hun eigen woning door middel van voldoende daglicht.

Visie

Daglicht is kosteloos beschikbaar, dus gebruik het!

Kernwaarden

Kwaliteit, betrouwbaarheid, volledige ontzorging

Onze mensen

Lambrecht

Gijsbert

Marius

Lanneke

Justin

Dirk

Marjolein

Marco

Arnoud

John

Emiel

Lambrecht

Ik ben al 16 jaar in dienst bij Verhoef dakramen, sinds 2001. Marius is een vriend van vroeger en ik ben eens een keer meegegaan omdat iemand ziek was en ben sindsdien gebleven. Ik heb daarvoor de opleiding MTS elektrotechniek gevolgd.
Het leuke aan het werk vind ik het klantencontact en elke keer weer een andere omgeving en andere situatie waar je in werkt.
In mijn vrije tijd probeer ik leuke dingen te ondernemen met mijn vrouw en 2 kinderen.

Gijsbert

Als ik de jaren dat ik part-time bij Verhoef Dakramen werkte meetel, dan kan ik met trots zeggen dat ik al sinds 2003 bij Verhoef Dakramen werk. Dit doe ik met veel plezier omdat ik het klant contact erg leuk vind, en uiteraard omdat ik het werk erg mooi en prettig vind.
Voordat ik bij Verhoef Dakramen kwam werken heb ik na het derde jaar van de havo nog 1 jaar de MBO opleiding economie/commercieel gedaan. Maar omdat ik er steeds meer achter kwam dat ik liever met mijn handen bezig ben, heb ik ervoor gekozen om te gaan werken.
Ik geniet ervan om voor elke situatie een passende oplossing te verzinnen, en om een mooie afwerking te realiseren. Juist de uitdagingen motiveren mij in mijn werk.
Daarnaast geniet ik er ook in mijn vrije tijd van om met klussen en houtbewerking bezig te zijn, dus op die manier is mijn werk ook mijn hobby.

Marius

Ik ben Marius Verhoef. Sinds mijn vader in 1995 het bedrijf heeft opgericht ben ik al snel in de vakanties en op zaterdag betrokken geraakt bij het bedrijf. Jarenlang heb ik binnen het bedrijf als  monteur gewerkt. In 2013 heb ik samen met Marjolein het bedrijf overgenomen. Op dit moment bestaan mijn taken naast de bedrijfsvoering voornamelijk uit het inmeten en adviseren. Ook ga ik regelmatig nog mee met montageklussen. Het uitvoerende werk met aan het einde van de klus een mooi resultaat en een tevreden klant maakt mijn dag goed! Na een dag met weinig fysieke inspanning zit ik het liefst ’s avonds lekker even op de racefiets om de beweging erin te houden.

Lanneke

Na heel wat jaren ervaring bij o.a. een bouwbedrijf ben ik sinds augustus 2017 in dienst bij Verhoef Dakramen als financieel administratief medewerkster. Ruim 10 jaar geleden heb ik nog een cursus Praktijk Diploma Boekhouden gevolgd. Mijn werk bestaat uit het verwerken van de administratie, telefoon aannemen, planning en allerlei hand- en spandiensten. Verhoef Dakramen is een klein familiebedrijf waar ik me erg thuis voel en ga daarom met veel plezier naar mijn werk. Alle collega’s zijn erg vriendelijk en harde werkers. Met een dosis humor zijn we een hecht team en staan graag klaar voor onze klanten.In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man, kinderen, kleinkinderen, zussen en vriendinnen.

Justin

In oktober 2017 ben ik in dienst gekomen bij Verhoef Dakramen. Ik ben hier terecht gekomen via de vader, voorheen eigenaar van het bedrijf, van Marius. Hij zei dat ze bij Verhoef Dakramen nog wel een monteur konden gebruiken. Hiervoor werkte ik bij een distributiecentrum. Ik vind het erg leuk om met ons resultaat de klant enthousiast en blij te maken. De mensen die hier werken zijn erg aardig en met elkaar zijn we een goed team. Ik ga met plezier naar mijn werk. In mijn vrije tijd zit ik achter de computer, kijk wat tv en luister graag muziek.

Dirk

Ik ben in januari 2007 in dienst gekomen bij Verhoef dakramen via mijn oom die destijds de eigenaar was van dit leuke bedrijf. Ik heb daar vele jaren met veel plezier gewerkt. Nadat ik in 2015 als zelfstandige aan de slag ben gegaan, ben ik een aantal jaren niet zo heel veel voor Verhoef dakramen aan het werk geweest. Vanaf begin 2020 ben ik weer voor een aantal dagen aan Verhoef dakramen verbonden, en ik wil benadrukken dat dat met heel veel plezier is. Een team dat altijd voor elkaar klaar staat, een team dat altijd bezig is de klant een mooi product te leveren, daar wil je graag bij horen. Vandaar dat ik weer gedeeltelijk terug ben op mijn roots.

Marjolein

Ik ben Marjolein Verhoef. Samen met Marius ben ik eigenaar van Verhoef Dakramen. Waar ik blij van word? Als iedereen het naar zijn zin heeft: Lanneke en Marco op kantoor en de monteurs op de klus. En als die klussen ook nog eens perfect worden opgeleverd en de klanten blij zijn, dan is mijn dag geslaagd. Om dat voor elkaar te krijgen kom ik bij mensen thuis om te adviseren en te verkopen, en begeleid ik allerlei processen binnen het bedrijf.

Marco

Sinds 2006 werk ik bij ons fantastische familiebedrijf Verhoef Dakramen. Mijn werk is op kantoor waar ik vooral veel contact heb met de klanten en leveranciers. Het proces vanaf de aanvraag door de klant tot het moment dat de monteurs hier wegrijden om de montage uit te voeren wordt door mij begeleid. De werksfeer op kantoor en de samenwerking met de monteurs en adviseurs is heel fijn! Wanneer aan het einde van de dag de klanten en de monteurs tevreden zijn is mijn missie voor die dag weer voltooid.

Arnoud

We hebben een prachtig familiebedrijf, iets waar ik trots op ben. Met al onze klanten in particuliere en zakelijke sector hebben we goede contacten en leveren we meesterwerk. Ik vind het bijzonder dat ons familiebedrijf al meer dan 25 jaar bestaat en we met elkaar zoveel mooi werk hebben mogen maken. Mijn passie is om u zo goed mogelijk te adviseren als het gaat om daglichtoplossingen voor uw specifieke situatie.

John

Hallo ik ben Johnny Renes 32 jaar oud en vader van een dochter en een zoon. Sinds juni 2020 werk ik bij Verhoef. Hiervoor heb ik 9 jaar gewerkt als logistiek medewerker.

Toen vond ik het tijd voor iets anders, en ben ik hier terechtgekomen. Ik vind dit werk erg leuk, elke dag leer je nieuwe dingen, en werken we samen om het mooiste resultaat te behalen.

Emiel

Hey hallo, ik ben Emiel. Ik werk vanaf Augustus 2020 bij Verhoef. Hiervoor heb ik de studie Sociaal-cultureel werk gevolgd. Tijdens een stage in een daklozenopvang heb ik een klussendienst gedraaid met de dak- en thuislozen als vrijwilligers. Hier werd ik geïntroduceerd aan techniek en met mijn handen werken. Na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan zoeken naar een werkplek waar ik met mijn handen kan werken, en mezelf hierin kan ontwikkelen.

Zo ben ik bij Verhoef terecht gekomen. Zij geven mij de kans om te werken, mij een vak te leren en hier in door te ontwikkelen.

Ik heb het erg naar mijn zin bij Verhoef, en vind het heerlijk om hard te werken.

In mijn vrije tijd ben ik, naast afspreken met vrienden, erg veel met muziek en gitaar spelen bezig. Daarnaast hou ik erg van reizen en backpacken.

Wat onze klanten zeggen

Raam werd vakkundig geplaatst

X
- Baarn

Keurig en netjes gewerkt

Zal jullie zeker aanraden bij andere mensen
- Nieuwegein

Super!

Goede offerte en snelle levering en montage. Fijn contact
- Nieuwegein

Prima

Goed werk geleverd en afspraken nagekomen.
- Zoetermeer

Keurig gedaan

Er werd goed overlegd en het dakraam is keurig geplaatst!
- Odijk

Goede kwaliteit, afspraken kloppen, fijne vaklui

Tevreden over kwaltei en bejegening
- Utrecht

Fotolijst gevallen

Fotolijst gevallen Monteur stelde voor op factuur te vermelden. Graag ctc met klant ivm gebroken fotolijst. Helaas tot op heden niets vernomen. Verder tevreden fijne monteurs en werken netjes Snelle doorlooptijd offerte bestellen en plaatsen. Aanrader erg prettig en duidelijk fijne ctc
- Leidschendam

Goede service en prettige samenwerking

Mijn ervaring is erg positief. Snelle service, goed advies en prettig contact. Afspraken worden nagekomen, snelle levertijd. Montagepersoneel is netjes en vriendelijk.
- Nieuwegein
1530 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10