Over ons

Vakmannen met hart voor uw dak

Al sinds 1995 leveranciers van daglichtproducten! Verhoef Dakramen is een familiebedrijf, waar de liefde voor maatwerk zichtbaar is bij alle monteurs. Vakmanschap is onze basis, kwaliteit ons uitgangspunt. Van advies tot afwerking: alles is gericht op één doel: Genieten van het daglicht d.m.v. het toepassen van een perfect passend dakraam, dakkapel of ander daglichtproduct.

Voor iedere situatie een oplossing

Plat dak, schuin dak, met en zonder hindernissen, wij maken het dagelijks mee. Met onze jarenlange ervaring gaan we elke uitdaging vol vertrouwen aan. Het complete VELUX-programma maakt het ons mogelijk om een totaalpakket te bieden van advies, levering en plaatsing tot het aanbieden van raambekleding en zonwering. Daarnaast kunnen wij ook alle bestaande dakvensters / lichtkoepels / dakkapellen die aan vervanging toe zijn voor u vervangen.

Passie voor Daglicht

Het is bekend dat zonlicht de basis vormt voor ons welzijn. Wij vinden het dan ook belangrijk dat verblijfruimtes zijn voorzien van voldoende daglichttoetreding. Wij weten uit ervaring dat het binnenbrengen van daglicht de gemoedstoestand absoluut kan veranderen! Dat is de reden dat wij hier een passie voor hebben. Daarbij is het daglicht zomaar gratis beschikbaar “voor niets gaat de zon op”, dus haal het naar binnen!

Kwaliteit

Bij Verhoef zijn alle medewerkers VCA-gecertificeerde vakspecialisten. Zij hebben stuk voor stuk ruime ervaring met een snelle en vakkundige montage van onze dakvensters, lichtkoepels en dakkapellen in uw woning. Ook na afwerking houden wij u tevreden met 5 jaar garantie op montage.

Keurmerk Kwaliteits­vakman

Wij zijn lid van Keurmerk Kwaliteitsvakman. Het Keurmerk Kwaliteitsvakman is het keurmerk voor zelfstandige vakmensen in de bouw. De vakmannen en vakvrouwen van het Keurmerk Kwaliteitsvakman onderscheiden zichzelf op kwaliteit en garantie en u krijgt zekerheid.

Missie

Woningbezitters laten genieten van hun eigen woning door middel van voldoende daglicht.

Visie

Daglicht is kosteloos beschikbaar, dus gebruik het!

Kernwaarden

Kwaliteit, betrouwbaarheid, volledige ontzorging

Onze mensen

Lambrecht

Gijsbert

Andries

Marius

Lanneke

Justin

Dirk

Marjolein

Marco

Arnoud

Jack

Lambrecht

Ik ben al 16 jaar in dienst bij Verhoef dakramen, sinds 2001. Marius is een vriend van vroeger en ik ben eens een keer meegegaan omdat iemand ziek was en ben sindsdien gebleven. Ik heb daarvoor de opleiding MTS elektrotechniek gevolgd.
Het leuke aan het werk vind ik het klantencontact en elke keer weer een andere omgeving en andere situatie waar je in werkt.
In mijn vrije tijd probeer ik leuke dingen te ondernemen met mijn vrouw en 2 kinderen.

Gijsbert

Als ik de jaren dat ik part-time bij Verhoef Dakramen werkte meetel, dan kan ik met trots zeggen dat ik al 14 jaar (vanaf 2003) bij Verhoef Dakramen werk. Dit doe ik met veel plezier omdat ik het klant contact erg leuk vind, en uiteraard omdat ik het werk erg mooi en prettig vind.
Voordat ik bij Verhoef Dakramen kwam werken heb ik na het derde jaar van de havo nog 1 jaar de MBO opleiding economie/commercieel gedaan. Maar omdat ik er steeds meer achter kwam dat ik liever met mijn handen bezig ben, heb ik ervoor gekozen om te gaan werken.
Ik geniet ervan om voor elke situatie een passende oplossing te verzinnen, en om een mooie afwerking te realiseren. Juist de uitdagingen motiveren mij in mijn werk.
Daarnaast geniet ik er ook in mijn vrije tijd van om met klussen en houtbewerking bezig te zijn, dus op die manier is mijn werk ook mijn hobby.

Andries

Ik werk sinds 1 september 2016 bij Verhoef dakramen, omdat mijn vorige beroep toch totaal niet bij mij paste. Hiervoor was ik kok. Heel wat anders, maar van de carrièreswitch heb ik nog geen seconde spijt gehad. Het werk vind ik leuk omdat:
– elke dag anders is
– een donkere zolder binnen een paar uurtjes een heel andere zolder wordt
– het leuk is om met zulke mooie producten te werken
– tevreden klanten en prachtige resultaten motiveert mij.
In mijn vrije tijd onderneem ik leuke dingen met m’n vriendin en vind ik het leuk om thuis te klussen.

Marius

Ik ben Marius Verhoef. Sinds mijn vader in 1995 het bedrijf heeft opgericht ben ik al snel in de vakanties en op zaterdag betrokken geraakt bij het bedrijf. Jarenlang heb ik binnen het bedrijf als  monteur gewerkt. In 2013 heb ik samen met Marjolein het bedrijf overgenomen. Op dit moment bestaan mijn taken naast de bedrijfsvoering voornamelijk uit het inmeten en adviseren. Ook ga ik regelmatig nog mee met montageklussen. Het uitvoerende werk met aan het einde van de klus een mooi resultaat en een tevreden klant maakt mijn dag goed! Na een dag met weinig fysieke inspanning zit ik het liefst ’s avonds lekker even op de racefiets om de beweging erin te houden.

Lanneke

Na heel wat jaren ervaring bij o.a. een bouwbedrijf ben ik sinds augustus 2017 in dienst bij Verhoef Dakramen als financieel administratief medewerkster. Ruim 10 jaar geleden heb ik nog een cursus Praktijk Diploma Boekhouden gevolgd. Mijn werk bestaat uit het verwerken van de administratie, telefoon aannemen, planning en allerlei hand- en spandiensten. Verhoef Dakramen is een klein familiebedrijf waar ik me erg thuis voel en ga daarom met veel plezier naar mijn werk. Alle collega’s zijn erg vriendelijk en harde werkers. Met een dosis humor zijn we een hecht team en staan graag klaar voor onze klanten.In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man, kinderen, kleinkinderen, zussen en vriendinnen.

Justin

In oktober 2017 ben ik in dienst gekomen bij Verhoef Dakramen. Ik ben hier terecht gekomen via de vader, voorheen eigenaar van het bedrijf, van Marius. Hij zei dat ze bij Verhoef Dakramen nog wel een monteur konden gebruiken. Hiervoor werkte ik bij een distributiecentrum. Ik vind het erg leuk om met ons resultaat de klant enthousiast en blij te maken. De mensen die hier werken zijn erg aardig en met elkaar zijn we een goed team. Ik ga met plezier naar mijn werk. In mijn vrije tijd zit ik achter de computer, kijk wat tv en luister graag muziek.

Dirk

Marjolein

Ik ben Marjolein Verhoef. Samen met Marius ben ik eigenaar van Verhoef Dakramen. Waar ik blij van word? Als iedereen het naar zijn zin heeft: Lanneke en Marco op kantoor en de monteurs op de klus. En als die klussen ook nog eens perfect worden opgeleverd en de klanten blij zijn, dan is mijn dag geslaagd. Om dat voor elkaar te krijgen kom ik bij mensen thuis om te adviseren en te verkopen, en begeleid ik allerlei processen binnen het bedrijf.

Marco

Sinds 2006 werk ik bij ons fantastische familiebedrijf Verhoef Dakramen. Mijn werk is op kantoor waar ik vooral veel contact heb met de klanten en leveranciers. Het proces vanaf de aanvraag door de klant tot het moment dat de monteurs hier wegrijden om de montage uit te voeren wordt door mij begeleid. De werksfeer op kantoor en de samenwerking met de monteurs en adviseurs is heel fijn! Wanneer aan het einde van de dag de klanten en de monteurs tevreden zijn is mijn missie voor die dag weer voltooid.

Arnoud

Jack

Hey ik ben Jack,

Vanaf jongs af aan ben ik altijd al druk geweest met me handen, van het repareren van elektrische dingetjes tot het klussen in huis en later sleutelen aan me auto en motor. Voorheen heb ik zat verschillende beroepen gedaan, van stratenmaker en winkel manager tot auto poetser en rioolonstopper. Mijn hobby’s zijn afspreken met vrienden, auto of motor rijden en het sleutelen aan deze, van mijn hobby’s wil ik me beroep niet maken anders was ik een automonteur.

Sinds ik bij Verhoef werk leer ik elke dag nog wel nieuwe dingen over verschillende unieke situaties, dit blijft dus uitdagend en geniet hier volop van!

Wat onze klanten zeggen

Heel goed

Mannen werken netjes en snel. Alle rommel voeren ze ook af! Heel goed bedrijf . Complimenten
- Ijsselstein

Uitstekende ervaring

Ik ben zeer te spreken over jullie bedrijf de monteurs waren vriendelijk,snel en professioneel!
- HEERLEN

Mooie dakkapel, lange aanlooptijd

We zijn blij met onze mooie dakkapel, soepele plaatsing en vriendelijke mensen. Echter, offerteaanvraag- en leverlingstraject hebben samen bijna een half jaar in beslag genomen, deels te wijten aan Corona, maar dat zou veel sneller / vlotter moeten kunnen.
- Zeist

Prima bedrijf, werken snel en netjes.

Prima bedrijf, werken snel en netjes.
- houten

De dakkoepel is snel, vlot en zonder overlast in huis geplaatst.

Mijn compliment voor het team dat de dakkoepel geplaatst heeft.
- Nieuwegein

Vakmensen voor dakramen!

Goed,snel,alles volgens afspraak.
- Maarn

Bedrijf dat reële afspraken maakt en een uitstekend produkt levert.

Als u op zoek bent naar een bedrijf die een dakraam en/of dakkapel komt plaatsten, is Verhoef Dakramen een absolute aanrader. Ze denken in oplossingen, zijn klantvriendelijk, komen de afspraken na, werken netjes en hard. Maar het belangrijkste is wellicht nog wel dat zij een uitstekend (maatwerk)produkt leveren.
- Oegstgeest

Goed advies, professionele installatie, goede service

Bij ons 3 velux dakramen (dakkapel basis) geïnstalleerd, boven verwachting veel licht en ruimte, zeer goede service en advies, professionele en aardige monteurs, zeer netjes afgewerkt, een plezier om met dit bedrijf te werken! Zeker aan te bevelen!
- Houten
1216 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10