Velux Lichtstraten

Lichtstraten in uw huis geven zoveel meer licht overdag.

Voor velen is een lichtstraat de oplossing als het gaat om meer licht. Een VELUX lichtstraat heeft vele voordelen ten opzichte van andere lichtstraten. De VELUX lichtstraat is van uitstekende kwaliteit die jarenlang meegaat zonder onderhoud te hoeven uitvoeren. Verhoef Dakramen is al sinds 1995 leverancier van vele VELUX producten. De bekendste zijn: VELUX dakraam, VELUX dakkapel, VELUX baskapel, Velux daglichtkoepel en VELUX lichtstraat. Daarbij plaatsen wij ook alle producten zelf op locatie. Er zijn verschillende soorten lichtstraten, waaronder de VELUX daglichtstraat en de VELUX modulaire lichtstraat.

Voordelen van een
VELUX daglichtstraat

Er zitten namelijk vele voordelen aan een lichtstraat in uw huis. Ten eerste heeft een VELUX lichtstraat een perfecte isolatie door de toepassing van HR++ veiligheidsglas, wat er voor zorgt dat de warmte goed in uw huis blijft. Ten tweede is een VELUX lichtstraat voorbereid op het plaatsen van VELUX-raamdecoratie en -zonwering. Op deze manier kunt u snel en makkelijk de gewenste decoratie en zonwering aanschaffen voor uw lichtstraat. Als laatste grote voordeel is dat de lichtstraat in vele formaten te fabriceren zijn. Wij bij Verhoef Dakramen kunnen elk gewenst formaat realiseren voor in uw huis.

Ook de modulaire lichtstraat heeft vele voordelen. Ten eerste komt het daglicht direct midden in de woonkamer, zo heeft u ook bij bewolkte dagen voldoende natuurlijk daglicht. De modulaire lichtstraat heeft een perfecte bevestiging en eenvoudige montage waarbij er een strakke afwerking komt. Als laatste voordeel heeft ook deze lichtstraat een sterke VELUX-kwaliteit en daarbij een hoog isolerend vermogen.

Een VELUX lichtstraat in uw woning in Utrecht, Leiden of Den Haag? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over een lichtstraat

Woonachtig in de regio Utrecht, Leiden of Den Haag en u wilt meer informatie over een VELUX lichtstraat? Neem contact op met Verhoef Dakramen voor meer informatie. Wij zijn te bereiken onder telefoonnummer: 030 – 28 04 276.