Velux Dakraam

Velux Dakraam

Wilt u meer licht op uw zolder? Kies voor een VELUX Dakraam en geniet van de vele voordelen van een dakraam. VELUX is een bekend merk gespecialiseerd in onder andere dakkapellen, dakramen, zonwering en rolgordijnen.

Voordelen van Velux Dakramen

De grote voordelen van een VELUX dakraam:

  • Eenvoudig te monteren door één van onze monteurs
  • Ruime keuze aan verschillende kleuren
  • Eenvoudige bediening
  • Genieten van extra uitzicht
  • Extra daglicht op uw kamer of zolder
  • Frisse lucht en meer ventilatie in de kamer

Velux dakraam plaatsen in of nabij Utrecht?

Onze vestiging in Nieuwegein is één van de twee vestigingen van Verhoef Dakramen. Als u in Utrecht woont, kunnen wij snel bij u zijn om u advies te geven over het plaatsen van een VELUX dakraam. Kom eens langs voor een bakje koffie of bel ons.

velux dakraam
dakraam velux

Velux dakraam plaatsen in Den Haag?

Woont u in Den Haag of in de buurt van Den Haag en u wilt graag een dakraam op uw huis? Neem dan direct contact op met Verhoef Dakramen. Wij geven advies en kunnen u ondersteunen in het kiezen van het juiste type dakraam. Een VELUX dakraam is de oplossing. Een VELUX dakraam is de beste keuze als het gaat om dakramen. Kom eens langs op onze locatie in Leiden, deze is op 10 minuten rijden van Den Haag. Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken en advies te geven over een VELUX dakraam.

Velux producten

Naast het VELUX dakraam hebben wij andere producten van VELUX. Onder de VELUX raambekleding valt raamdecoratie, zonwering, rolluiken en insectenhorren. Door het kiezen van VELUX producten geeft u uw huis net dat extra aandacht en is het in uw huis een stuk prettiger wonen. Kies daarom voor VELUX dakramen of voor de andere VELUX producten.

Klanten vertellen

In de loop der jaren hebben wij vele positieve klantervaringen meegemaakt. Klanten geven ons een hoge score waar wij erg trots op zijn! Bekijk nu ook al onze klantervaringen of schrijf zelf een ervaring over een VELUX dakraam van Verhoef dakramen!