Velux Dakraam

Velux Dakraam

Wilt u meer licht op uw zolder? Kies voor een VELUX Dakraam en geniet van de vele voordelen die een dakraam biedt. VELUX is een gerenommeerd merk gespecialiseerd in onder andere dakkapellen, dakramen, zonwering en rolgordijnen. De beste keuze wanneer het gaat om dakramen.

Offerte aanvragen

De voordelen van Velux

De grote voordelen van een VELUX dakraam:

  • Eenvoudig te monteren door één van onze monteurs
  • Ruime keuze aan verschillende kleuren
  • Eenvoudige bediening
  • Genieten van extra uitzicht
  • Extra daglicht op uw kamer of zolder
  • Frisse lucht en meer ventilatie in de kamer
 

Een oplossing op maat

Daglicht vormt de basis voor ons welzijn. Omdat geen ruimte hetzelfde is, bieden wij maatwerkoplossingen voor het creëren van meer daglicht. We bespreken de mogelijkheden met u en komen zo samen tot een passende oplossing. Vanuit onze vestigingen in Nieuwegein en Leiderdorp bedienen klanten uit diverse regio’s. Zo hebben wij al diverse dakramen geplaatst in Den Haag, Utrecht en Leiden. Het is uiteraard ook mogelijk om in andere delen van het land een dakraam te laten plaatsen. De montage van dakramen gebeurt snel en vakkundig. Op de montage krijgt u 5 jaar garantie.

velux dakraam
 

Velux dakramen: ook voor renovatie en nieuwbouw

Heeft u al een VELUX dakraam, bent u zeer tevreden maar is het na jarenlang trouwe dienst aan vervanging toe? Of bent u toe aan een ander dakraam? Misschien wel een groter model met meer mogelijkheden. Ook dan kunt u terecht bij Verhoef dakramen voor een VELUX dakraam. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u nodig heeft om uw renovatieplannen waar te maken. Daarnaast kunt u ook terecht bij Verhoef Dakramen voor uw nieuwbouwproject. En niet alleen voor VELUX dakramen. Wij hebben ervaring in werken met aannemers, gemeenten, projectontwikkelaars en woningbouw. Daarbij hebben wij in diverse nieuwbouwprojecten verschillende daglichtproducten geplaatst. Benieuwd naar wat we zoal hebben gedaan? Bekijk ons portfolio voor een greep uit ons werk.

dakraam velux

Officiële montagepartner

Wij zijn officiële montagepartner van VELUX. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen en voorwaarden die VELUX stelt. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen van VELUX dakramen. Onze monteurs zijn tevens VCA-gecertificeerd. Dankzij onze nauwe samenwerking zijn wij een paar zaterdagen per maand te vinden in de VELUX showroom. Daar kunnen wij u adviseren over het plaatsen van VELUX dakramen, renovaties en bekleding voor VELUX dakramen.

 

Over Verhoef Dakramen

Verhoef Dakramen is begonnen in 1995 en is nog steeds een geliefd familiebedrijf. Al onze monteurs hebben zichtbaar liefde voor het vak en kennis van maatwerk. Ons bedrijf is gebaseerd op vakmanschap en ons uitgangspunt is al sinds 1995 kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om het voor onze klanten mogelijk te maken om overal in huis te genieten van het daglicht. Dat doen wij door er bij het plaatsen van onze VELUX dakramen, dakkapellen en andere daglichtproducten van advies tot afwerking voor te zorgen dat alles perfect past en aansluit op uw wensen.

Dakramen showroom

De showroom is de ideale plek om ideeën op te doen en u te oriënteren op de mogelijkheden van VELUX dakramen. Hier kunnen wij u werkelijk álle mogelijkheden laten zien. Zo krijgt u een zo goed mogelijk beeld van wat u mooi vindt en handig is voor uw huis en wensen. Natuurlijk staan wij klaar op geplande zaterdagen om u te voorzien van deskundig advies over VELUX dakramen, maar het is ook mogelijk om doordeweeks op afspraak te komen. Bent u benieuwd naar welke zaterdagen wij aanwezig zijn in het VELUX Daglicht Advies centrum? Kijk dan in onze agenda.

Velux producten

Naast het VELUX dakraam hebben wij andere producten van VELUX. Onder de VELUX raambekleding valt raamdecoratie, zonwering, rolluiken en insectenhorren. Alle VELUX dakramen zijn te voorzien van VELUX raambekleding.  

Klanten vertellen

In de loop der jaren hebben wij vele positieve klantervaringen meegemaakt. Klanten geven ons een hoge score waar wij erg trots op zijn! Bekijk nu ook al onze klantervaringen of schrijf zelf een ervaring over een VELUX dakraam van Verhoef dakramen!

 

Maak nu een afspraak voor VELUX dakramen

Wilt u een VELUX dakraam in Utrecht, Leiden, Den Haag of andere plaats laten plaatsen? Doe inspiratie op in de VELUX showroom in Nieuwegein, of op onze website. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken op 030-2804276 of een e-mail sturen naar info@verhoefdakramen.nl.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden voor een VELUX dakraam bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.