Velux Dakraam

Velux Dakraam

Wilt u meer licht op uw zolder? Kies voor een VELUX Dakraam en geniet van de vele voordelen die dakraam biedt. VELUX is een gerenommeerd merk gespecialiseerd in onder andere dakkapellen, dakramen, zonwering en rolgordijnen. De beste keuze wanneer het gaat om dakramen. 

Voordelen van Velux Dakramen

De grote voordelen van een VELUX dakraam:

  • Eenvoudig te monteren door één van onze monteurs
  • Ruime keuze aan verschillende kleuren
  • Eenvoudige bediening
  • Genieten van extra uitzicht
  • Extra daglicht op uw kamer of zolder
  • Frisse lucht en meer ventilatie in de kamer

Een oplossing op maat

Daglicht vormt de basis voor ons welzijn. Omdat geen ruimte hetzelfde is, bieden wij maatwerkoplossingen voor het creëren van meer daglicht. We bespreken de mogelijkheden met u en komen zo samen tot een passende oplossing. Vanuit onze vestigingen in Nieuwegein en Leiderdorp bedienen klanten uit diverse regio’s. Zo hebben wij al diverse dakramen geplaatst in Den Haag, Utrecht en Leiden. Het is uiteraard ook mogelijk om in andere delen van het land een dakraam te laten plaatsen. De montage van dakramen gebeurt snel en vakkundig. Op de montage krijgt u 5 jaar garantie.

velux dakraam
dakraam velux

Officiële montagepartner

Wij zijn officiële montagepartner van VELUX. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen en voorwaarden die VELUX stelt. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen van VELUX dakramen. Onze monteurs zijn tevens VCA-gecertificeerd.

Velux producten

Naast het VELUX dakraam hebben wij andere producten van VELUX. Onder de VELUX raambekleding valt raamdecoratie, zonwering, rolluiken en insectenhorren. Alle VELUX dakramen zijn te voorzien van VELUX raambekleding.  

Klanten vertellen

In de loop der jaren hebben wij vele positieve klantervaringen meegemaakt. Klanten geven ons een hoge score waar wij erg trots op zijn! Bekijk nu ook al onze klantervaringen of schrijf zelf een ervaring over een VELUX dakraam van Verhoef dakramen!

Wilt u een VELUX dakraam in Utrecht, Leiden, Den Haag of andere plaats laten plaatsen? Doe inspiratie op in de VELUX showroom in Nieuwegein, of op onze website. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken op 030-2804276 of een e-mail sturen naar info@verhoefdakramen.nl.