VELUX raambekleding

Velux raambekleding:
Producten voor thuis

Bent u op zoek naar raamdecoratie, zonwering, rolluiken of insectenhorren? Maak dan hieronder uw keuze en bekijk onze producten. Verhoef Dakramen levert uitsluitend raambekleding van VELUX. Door middel van VELUX raambekleding kunt u uw interieur nog een hoger plan brengen. Simpelweg omdat VELUX uw huis een extra mooie tint geeft

Energie comfort gordijn (FHC)

Met het VELUX Energie Comfort Gordijn (FHC) maakt u van uw dakraam een eyecatcher. De honingraatstructuur zorgt voor minder lichtdoorlating en een strak design.

Plisségordijn (FHL)

Het handbediende, traploze VELUX plisségordijn (FHL) is naar iedere willekeurige positie in een dakraam te verschuiven. Deze vrijheid komt voort uit het feit dat gordijn niet boven of onderin een dakraam is gemonteerd. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid daglicht.

Vouwgordijn (FHB)

Het handbediende VELUX-vouwgordijn (FHB) is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, wat zorgt voor een decoratieve sfeer. Het vouwgordijn is in elke stand vast te zetten in uw dakraam.

Verduistering/plissé combi (DFD)

Het verduisterende VELUX-rolgordijn met plissé (DFD) combineert verduistering met een zacht en diffuus daglicht.

Jaloezie (PAL)

De VELUX-jaloezie type PAL is leverbaar in negen kleuren. PAL is eenvoudig te monteren en vochtbestendig, dus ook geschikt voor keukens en badkamers.

Rolgordijn in casette systeem (RFL)

De lichtdoorlatende gordijnen van VELUX (RFL) zorgen voor minder direct zonlicht in uw kamer. Zo beschermen ze bijvoorbeeld meubels of schilderijen tegen verkleuring.

Plisségordijnen voor lichtkoepels (FMG)

De VELUX plisségordijnen voor lichtkoepels zijn ideaal om het binnenvallende daglicht te verzachten en extra decoratie toe te voegen. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en te bedienen met de handige io-homecontrol® afstandsbediening.

Verduisteringsgordijn (DKL)

Het handbediend, verduisterende rolgordijn VELUX DKL sluit daglicht buiten. Ideaal voor op de kinderkamer of slaapkamer. Het rolgordijn is in iedere positie stil te zetten.

Rolgordijn met haakjes (RHL)

Het VELUX-rolgordijn met haakjes (RHL) is verkrijgbaar in vier kleuren (wit, beige, beige gemêleerd en blauw).

Raamdecoratie nodig? Neem contact op ...