Onze werkwijze

Onze werkwijze

Transparantie, advies op maat en heldere kosten staan centraal bij Verhoef Dakramen. Binnen vijf tot zes weken vanaf de start van de opdracht geniet u van een schitterende dakkapel. Ook onze werkwijze blinkt uit in helderheid. We zetten de fases voor u op een rijtje.

 1. Bezoek aan huis
  Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken. We meten in en adviseren u over de mogelijkheden.
 2. Offerte
  Op basis van uw situatie en wensen stellen we een offerte op. Hierin vindt u de totaalprijs. Bij Verhoef Dakramen is nooit sprake van verborgen kosten of nacalculatie. U weet dus vooraf exact wat de kosten zijn.
 3. Planning
  Is de offerte akkoord, dan plannen we de plaatsing van de dakkapel in overleg met u in.
 1. Plaatsing en montage
  Op de afgesproken dag komen we bij u langs voor plaatsing en montage. We zorgen ervoor dat u hier zo min mogelijk last van heeft. Zo is uw dak altijd binnen een dag wind- en waterdicht.
 2. Afwerking
  Als we dit met u hebben afgesproken, zorgen we voor de afwerking, bijvoorbeeld met timmer- en stucwerk. Onze dakkapellen worden standaard schilderklaar opgeleverd.
 3. Garantie
  Is de dakkapel eenmaal geplaatst, dan kan het genieten beginnen. Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze dakkapellen zijn onderhoudsarm en we leveren standaard tien jaar garantie op de dakkapel en montage.

 

Hoge klanttevredenheid

Dat onze werkwijze aansluit bij de behoeften van onze klanten, blijkt uit de hoge klantscores.

Goed en netjes geleverd en gemonteerd

Het dakraam is door Verhoef Dakramen heel netjes en met zorg geleverd en gemonteerd, het resultaat prima naar verwachting. De monteur was erg vriendelijk en netjes. Alles na montage keurig schoongemaakt en geveegd tot aan beneden de trap. Heel fijn. Waarom geen 10? - Voor de grootte van het raam vind ik het vrij prijzig in vergelijking tot een groter raam en de kale prijzen die Velux adverteert. Er zijn weinig concurrerende partijen te vinden, wellicht speelt dat mee. - Een verbeterpuntje in het proces is wellicht dat in het verkoopproces wat actiever geadviseerd kan worden over de mogelijkheden. Ik had de wens doorgegeven van een klein dakraam en daarop direct een offerte gekregen. Daar heb ik zelf niet verder op doorgevraagd, dus dat is prima, maar het zou achteraf gezien een stukje extra service kunnen zijn om nog creatief mee te denken over hoe de ruimte is en welke opties er eventueel nog te overwegen zijn qua grootte en afwerking. Zo kom je op ideeën die je als leek misschien niet had bedacht. Maar al met al goede ervaring.
- Nieuwegein

Zeer tevreden

Zeer netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.
- Utrecht

Netjes, deskundig, perfect resultaat

Keurig op tijd, werken hard, zeer mooi resultaat. De klus is in goede handen. Ruimen alles netjes op. Aanrader.
- Binnenmaas

Super vakkundig personeel

Wij zijn Super blij , met de cabrio dakramen, in 1 dag hadden van een dicht dak naar een bijzonder mooi uitzicht , ( vieuw) en alles keurig afgetimmerd. Deze mensen zijn vakmensen die met veel plezier iets moois af kunnen leveren . Dank jullie wel voor onze ramen .
- Oud Beijerland

Netjes, snel en een mooie prijs

Goede kwaliteit, mooie prijs en binnen 2 uur klaar. En alles netjes opgeruimt.
- Zierikzee

Fantastisch verlopen, dik tevreden

Contact via mail liep soepel, nette en duidelijke offertes. De plaatsing is perfect verlopen, nette mensen en keurige afwerking. Aanrader wat ons betreft.
- Houten

Netjes en professioneel gewerkt ondanks regen en wind.

Netjes en professioneel gewerkt ondanks regen en wind.
- Houten

Dakraam netjes gemonteerd en afgewerkt

Snel en vakkundig gemonteerd volgens afgesproken prijs
- Waddinxveen
1235 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10