Onze werkwijze

Onze werkwijze

Transparantie, advies op maat en heldere kosten staan centraal bij Verhoef Dakramen. Binnen vijf tot zes weken vanaf de start van de opdracht geniet u van een schitterende dakkapel. Ook onze werkwijze blinkt uit in helderheid. We zetten de fases voor u op een rijtje.

 1. Bezoek aan huis
  Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken. We meten in en adviseren u over de mogelijkheden.
 2. Offerte
  Op basis van uw situatie en wensen stellen we een offerte op. Hierin vindt u de totaalprijs. Bij Verhoef Dakramen is nooit sprake van verborgen kosten of nacalculatie. U weet dus vooraf exact wat de kosten zijn.
 3. Planning
  Is de offerte akkoord, dan plannen we de plaatsing van de dakkapel in overleg met u in.
 1. Plaatsing en montage
  Op de afgesproken dag komen we bij u langs voor plaatsing en montage. We zorgen ervoor dat u hier zo min mogelijk last van heeft. Zo is uw dak altijd binnen een dag wind- en waterdicht.
 2. Afwerking
  Als we dit met u hebben afgesproken, zorgen we voor de afwerking, bijvoorbeeld met timmer- en stucwerk. Onze dakkapellen worden standaard schilderklaar opgeleverd.
 3. Garantie
  Is de dakkapel eenmaal geplaatst, dan kan het genieten beginnen. Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze dakkapellen zijn onderhoudsarm en we leveren standaard tien jaar garantie op de dakkapel en montage.

 

Hoge klanttevredenheid

Dat onze werkwijze aansluit bij de behoeften van onze klanten, blijkt uit de hoge klantscores.

Heel goed

Mannen werken netjes en snel. Alle rommel voeren ze ook af! Heel goed bedrijf . Complimenten
- Ijsselstein

Uitstekende ervaring

Ik ben zeer te spreken over jullie bedrijf de monteurs waren vriendelijk,snel en professioneel!
- HEERLEN

Mooie dakkapel, lange aanlooptijd

We zijn blij met onze mooie dakkapel, soepele plaatsing en vriendelijke mensen. Echter, offerteaanvraag- en leverlingstraject hebben samen bijna een half jaar in beslag genomen, deels te wijten aan Corona, maar dat zou veel sneller / vlotter moeten kunnen.
- Zeist

Prima bedrijf, werken snel en netjes.

Prima bedrijf, werken snel en netjes.
- houten

De dakkoepel is snel, vlot en zonder overlast in huis geplaatst.

Mijn compliment voor het team dat de dakkoepel geplaatst heeft.
- Nieuwegein

Vakmensen voor dakramen!

Goed,snel,alles volgens afspraak.
- Maarn

Bedrijf dat reële afspraken maakt en een uitstekend produkt levert.

Als u op zoek bent naar een bedrijf die een dakraam en/of dakkapel komt plaatsten, is Verhoef Dakramen een absolute aanrader. Ze denken in oplossingen, zijn klantvriendelijk, komen de afspraken na, werken netjes en hard. Maar het belangrijkste is wellicht nog wel dat zij een uitstekend (maatwerk)produkt leveren.
- Oegstgeest

Goed advies, professionele installatie, goede service

Bij ons 3 velux dakramen (dakkapel basis) geïnstalleerd, boven verwachting veel licht en ruimte, zeer goede service en advies, professionele en aardige monteurs, zeer netjes afgewerkt, een plezier om met dit bedrijf te werken! Zeker aan te bevelen!
- Houten
1216 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10