Onze werkwijze

Onze werkwijze

Transparantie, advies op maat en heldere kosten staan centraal bij Verhoef Dakramen. Binnen vijf tot zes weken vanaf de start van de opdracht geniet u van een schitterende dakkapel. Ook onze werkwijze blinkt uit in helderheid. We zetten de fases voor u op een rijtje.

 1. Bezoek aan huis
  Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken. We meten in en adviseren u over de mogelijkheden.
 2. Offerte
  Op basis van uw situatie en wensen stellen we een offerte op. Hierin vindt u de totaalprijs. Bij Verhoef Dakramen is nooit sprake van verborgen kosten of nacalculatie. U weet dus vooraf exact wat de kosten zijn.
 3. Planning
  Is de offerte akkoord, dan plannen we de plaatsing van de dakkapel in overleg met u in.
 1. Plaatsing en montage
  Op de afgesproken dag komen we bij u langs voor plaatsing en montage. We zorgen ervoor dat u hier zo min mogelijk last van heeft. Zo is uw dak altijd binnen een dag wind- en waterdicht.
 2. Afwerking
  Als we dit met u hebben afgesproken, zorgen we voor de afwerking, bijvoorbeeld met timmer- en stucwerk. Onze dakkapellen worden standaard schilderklaar opgeleverd.
 3. Garantie
  Is de dakkapel eenmaal geplaatst, dan kan het genieten beginnen. Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze dakkapellen zijn onderhoudsarm en we leveren standaard tien jaar garantie op de dakkapel en montage.

 

Hoge klanttevredenheid

Dat onze werkwijze aansluit bij de behoeften van onze klanten, blijkt uit de hoge klantscores.

redelijke ervaring

de plaatsing is prima verlopen , alleen gaat de screen niet helemaal dicht , is bekend. Daarna hoor ik er niks meer over, wanneer het wordt op gelost. (is slordig)
- utrecht

Snel, betrouwbaar en netjes gewerkt

Fijne werklui
- Amsterdam

Gewoonweg top!

Na eerder prettig contact via mail en telefoon gehad te hebben met Marco zelf bleek de keuze voor Verhoef in praktijk ook een hele goede. Want de uitvoering werd gedaan door sympathieke, nette en hardwerkende mannen, die in minder dan een dag 6 dakramen geïnstalleerd hebben inclusief afwerking. Wij zijn er helemaal blij mee!
- Utrecht

Vakwerk

De manier van werken was erg prettig en netjes en we zijn erg tevreden met de nieuwe dakramen.
- Rotterdam

Matig tevreden

Veel beschadigingen op de vloer gemaakt. Dit moet zijn opgevallen tijdens het plaatsen. Helaas geen melding van gemaakt naar ons toe
- Vianen

prima vaklui

In zeer korte tijd een mooi dakraam geplaatst
- Vianen

Prima service. De ramen zaten er erg snel in.

Verhoef Dakramen is een uiterst professioneel bedrijf.
- Leiderdorp

Top bedrijf met vakbekwame medewerkers.

Netjes en opgeruimd gewerkt. Alles afgedekt en achteraf geen verassingen.
- Capelle aan den IJssel
1303 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10