VELUX raambekleding

Velux raambekleding: Producten voor thuis

Bent u op zoek naar raamdecoratie, zonwering, rolluiken of insectenhorren? Maak dan hieronder uw keuze en bekijk onze producten. Verhoef Dakramen levert uitsluitend raambekleding van VELUX. Door middel van VELUX raambekleding kunt u uw interieur nog een hoger plan brengen. Simpelweg omdat VELUX uw huis een extra mooie tint geeft

Raamdecoratie


Lees meer
Raamdecoratie

Zonwering


Lees meer
Zonwering

Rolluiken


Lees meer
Rolluiken

Insectenhorren


Lees meer
Insectenhorren

Icoon renovatie

Offerte aanvragen

Heeft u genoeg gezien en een keuze gemaakt? Wij sturen u graag een offerte voor meer licht in huis of meer ruimte op zolder.

Offerte aanvragen

VELUX raambekleding

Advies aan huis?

Elk huis is anders. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod? We zijn vaak in de buurt voor een advies op maat

Advies aan huis?


De mogelijkheden van VELUX raambekleding

VELUX heeft diverse soorten raamdecoratieproducten. Denk hierbij aan diverse soorten (verduisterende) rolgordijnen, insectenhorren, buitenzonweringen, (elektrische) rolluiken en meer! Door hierboven naar ons assortiment te gaan, ontdekt u wat wij allemaal in huis hebben. Bij ons ontdekt u de vele mogelijkheden die VELUX raambekleding u biedt.

De voordelen van Velux raambekleding

Als u kiest voor VELUX, weet u één ding zeker. VELUX raambekleding producten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze ontworpen zodat ze perfect passen in of bij uw dakraam. Daarnaast worden VELUX producten geroemd om hun mooie uitstraling, eenvoudige montage en de uitgebreide kleurencollectie.

Bekijk VELUX raambekleding producten

Verhoef Dakramen

Verhoef Dakramen is officieel dealer van VELUX producten, waaronder dus ook alle raambekleding. Wij zijn een familiebedrijf waar liefde voor maatwerk zichtbaar is door ons hele bedrijf heen. Hierbij is vakmanschap de basis en kwaliteit nemen we als uitgangspunt. Door onze passie voor daglicht hebben we voor iedere situatie een oplossing. Alles is er op gericht om te genieten van meer daglicht door het toepassen van de gewenste producten.

VELUX raambekleding?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van VELUX raambekleding? Onze medewerkers staan dan graag voor u klaar. U kunt een kijkje nemen in onze showroom of contact met ons opnemen via 030-2804276 of info@verhoefdakramen.nl.