Light-tubes

Daglichtspot

De perfecte oplossing om uw gang, inpandige badkamer of inloopkast onder het schuine of platte dak te verlichten met natuurlijk daglicht: de daglichtspot. Wanneer een dakraam of lichtkoepel niet tot de mogelijkheden behoort, dan is dit een goede oplossing. Deze lichtbuis is eenvoudig te monteren in daken tussen de 0° – 60° en zorgt voor sfeer. De gang, het toilet, de badkamer: het zijn niet langer meer de vergeten ruimten waar het licht altijd aan moet om iets te kunnen zien. Via de daglichtspot wordt daglicht in iedere inpandige ruimte gereflecteerd.

Comfortabel daglicht wordt gecreëerd door dat het daglicht 100% kleurecht is. Tegelijkertijd is er gedacht aan een reductie van energie, uv-straling, geluid en de inbraakgevoeligheid van het systeem.

Verhoef Dakramen levert en monteert de Light tubes van VELUX en Solatube.

Verbeter je indoor life met meer daglicht en frisse lucht.

Plat-dak projecten

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden van light-tubes bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.