Dakkapel Utrecht

Een dakkapel in Utrecht laten plaatsen

Wilt u een dakkapel op uw woning in Utrecht laten plaatsen? Onze vakmannen helpen u graag verder. Met onze jarenlange ervaring combineren wij onze praktische oplossingen moeiteloos met al uw wensen. Is uw keuze voor een dakkapel van Verhoef Dakramen gevallen? Dan bent u binnenkort niet alleen de trotse eigenaar van een ruime zolderkamer, maar geniet u daarnaast ook van een hoogwaardige kwaliteit.

De oplossing voor een schuin dak

Veel woningen in Nederland zijn voorzien van een schuin dak. Het ziet er misschien leuk uit, maar het heeft één groot nadeel. U mist namelijk ontzettend veel ruimte. Hartstikke zonde natuurlijk! Dus komt u ruimte tekort? Dan is een dakkapel in Utrecht de perfecte oplossing. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en plaatsen uw nieuwe dakkapel vakkundig en snel. Daarnaast leveren wij zowel traditionele als vergunningsvrije dakkapellen. Kiest u voor een klassieke houten dakkapel? Of gaat u toch voor een dakkapel met een strakke uitstraling?

Geheel op maat

Bij Verhoef Dakramen stemmen wij uw dakkapel volledig af op uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een uitvoering van kunststof? Dan is deze in bijna elk denkbare kleur verkrijgbaar. Heeft u liever een traditionele dakkapel in Utrecht? Ook dan stellen wij deze op basis van uw wensen samen. Pas na goedkeuring laten wij het door een moderne fabriek vervaardigen. Of wat dacht u van een Baskapel? Dit is een goed geïsoleerde ombouw met hoogwaardig aluminium, waarin Velux dakvensters verwerkt zijn. Hartstikke praktisch, toch?

Verhoog de waarde van uw woning

Laat u binnenkort een dakkapel op uw woning in Utrecht plaatsen? Dan zult u zien dat de huiswaarde mee omhoog schiet. Hoe fijn is dat? Geheel onverwacht is deze stijging echter niet. Doordat u uw bovenverdieping onder handen neemt, wordt het beloopbare vloeroppervlak namelijk uitgebreid. Zo heeft het plaatsen van een dakkapel - naast praktische - ook financiële voordelen.

Meer informatie over de plaatsing van een dakkapel in Utrecht?

Verhoef Dakramen is de vakspecialist met een vraaggerichte- en vakkundige service. De intern opgeleide monteurs laten uw huis altijd netjes achter en hebben een hart voor vakmanschap. En deze bedrijfsbrede passie betaalt zich terug! Zo zijn onze klanten goed te spreken over onze monteurs én over onze kosten. Daarnaast horen wij ook regelmatig positieve geluiden over onze open en eerlijke communicatie naar klanten toe. Dus bent u op zoek naar een dakkapel in Utrecht, Den Haag of Leiden? Dan moet u bij ons zijn!

Meer informatie?

Bent u van plan om een dakkapel in Utrecht te laten plaatsen? Maar wilt u eerst wat meer informatie vergaren? Of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Bel ons op 030-2804276 of stuur een mail naar info@verhoefdakramen.nl. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak maken voor het plaatsen van een uw nieuwe dakkapel in Utrecht.