Dakkapel Utrecht

Een dakkapel in Utrecht laten plaatsen

Wilt u een dakkapel op uw woning in Utrecht laten plaatsen? Onze vakmannen helpen u graag verder. Met onze jarenlange ervaring combineren wij onze praktische oplossingen moeiteloos met al uw wensen. Is uw keuze voor een dakkapel van Verhoef Dakramen gevallen? Dan bent u binnenkort niet alleen de trotse eigenaar van een ruime zolderkamer, maar geniet u daarnaast ook van een hoogwaardige kwaliteit.

De oplossing voor een schuin dak

Veel woningen in Nederland zijn voorzien van een schuin dak. Het ziet er misschien leuk uit, maar het heeft één groot nadeel. U mist namelijk ontzettend veel ruimte. Hartstikke zonde natuurlijk! Dus komt u ruimte tekort? Dan is een dakkapel in Utrecht de perfecte oplossing. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en plaatsen uw nieuwe dakkapel vakkundig en snel. Daarnaast leveren wij zowel traditionele als vergunningsvrije dakkapellen. Kiest u voor een klassieke houten dakkapel? Of gaat u toch voor een dakkapel met een strakke uitstraling?

Geheel op maat

Bij Verhoef Dakramen stemmen wij uw dakkapel volledig af op uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een uitvoering van kunststof? Dan is deze in bijna elk denkbare kleur verkrijgbaar. Heeft u liever een traditionele dakkapel in Utrecht? Ook dan stellen wij deze op basis van uw wensen samen. Pas na goedkeuring laten wij het door een moderne fabriek vervaardigen. Of wat dacht u van een Baskapel? Dit is een goed geïsoleerde ombouw met hoogwaardig aluminium, waarin Velux dakvensters verwerkt zijn. Hartstikke praktisch, toch?

Verhoog de waarde van uw woning

Laat u binnenkort een dakkapel op uw woning in Utrecht plaatsen? Dan zult u zien dat de huiswaarde mee omhoog schiet. Hoe fijn is dat? Geheel onverwacht is deze stijging echter niet. Doordat u uw bovenverdieping onder handen neemt, wordt het beloopbare vloeroppervlak namelijk uitgebreid. Zo heeft het plaatsen van een dakkapel - naast praktische - ook financiële voordelen.

 

De voordelen van een dakkapel

Het is nogal een beslissing: het laten plaatsen van een dakkapel in Utrecht. Het is namelijk een grote investering en verandert het aanzicht van uw huis aanzienlijk. Gelukkig winnen de voordelen het vaak van de nadelen. Hieronder noemen wij er een paar.

Meer ruimte

Een schuin dak is mooi. Het is echter - zeker wanneer het om de beschikbare ruimte gaat - niet erg inefficiënt. Door de vorm is niet alleen uw loopruimte, maar ook uw opslagcapaciteit beperkt. Door een dakkapel op uw woning in Utrecht te plaatsen, verhoogt u het dak. Zo hoeft u niet langer te bukken, om te voorkomen dat u uw hoofd stoot. Ook heeft u - dankzij uw nieuwe dakkapel in Utrecht - meer opbergruimte. Dit draagt bij aan het woongenot.

Meer licht

Een ander voordeel van uw toekomstige dakkapel in Utrecht? Dat is de lichtinval. Doordat de aanpassing met nieuw raamwerk gepaard gaat, komen er ook meer zonnestralen uw zolderkamer binnen. Dit zorgt voor een open ruimte, die - in de meeste gevallen - groter aanvoelt. Met uw dakkapel in Utrecht creëert u dus - gevoelsmatig - meer ruimte dan dat er daadwerkelijk bijkomt. Dat is nooit verkeerd!

Mooier uitzicht

De Domkerk. Het Rietveld Schröderhuis. De St. Catharinakathedraal. Waar u precies woont, bepaalt natuurlijk in grote mate wat u ziet. Een ding is echter zeker. Met het plaatsen van een dakkapel gaat er - overal in Utrecht - een wereld voor u open. U krijgt namelijk meer zicht op de wereld om uw woning heen. Of dit nu natuur of het authentieke centrum is. Met uw dakkapel in Utrecht kunt u hier ongestoord van genieten.

Weinig onderhoud

Het klinkt misschien tegenstrijdig. Met het plaatsen van een dakkapel in Utrecht wordt de inhoud van uw woning namelijk groter. Toch zult u dit niet - of nauwelijks - in het onderhoud gaan merken. Dit komt doordat uw toekomstige dakkapel in Utrecht deels van plastic wordt gemaakt. Dit materiaal kan niet rotten en is ook makkelijk schoon te houden. Even een doek erover en klaar!

Isolerende werking

Hierboven hebben we het er al even kort over gehad. Uw toekomstige dakkapel in Utrecht wordt deels gemaakt van kunststof. Naast het weinige onderhoud dat u hieraan zult hebben, kent dit materiaal nog een groot voordeel. Namelijk het feit dat het goed isoleert. Dat houdt in dat u relatief weinig warmte verliest. En dat merkt u in uw gasrekening.

 

Meer informatie over de plaatsing van een dakkapel in Utrecht?

Verhoef Dakramen is de vakspecialist met een vraaggerichte- en vakkundige service. De intern opgeleide monteurs laten uw huis altijd netjes achter en hebben een hart voor vakmanschap. En deze bedrijfsbrede passie betaalt zich terug! Zo zijn onze klanten goed te spreken over onze monteurs én over onze kosten. Daarnaast horen wij ook regelmatig positieve geluiden over onze open en eerlijke communicatie naar klanten toe. Dus bent u op zoek naar een dakkapel in Utrecht, Den Haag of Leiden? Dan moet u bij ons zijn!

Meer informatie?

Bent u van plan om een dakkapel in Utrecht te laten plaatsen? Maar wilt u eerst wat meer informatie vergaren? Of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Bel ons op 030-2804276 of stuur een mail naar info@verhoefdakramen.nl. Uiteraard kunt u ook meteen een afspraak maken voor het plaatsen van een uw nieuwe dakkapel in Utrecht.