Baskapel

Baskapel

Op zoek naar een Baskapel? Verhoef Dakramen is dealer van de hoogwaardige (VELUX) Baskapel. Heeft u behoefte aan meer ruimte, maar past een standaard dakkapel niet binnen uw mogelijkheden? De Baskapel is een geweldig alternatief voor een dakkapel en in de meeste gevallen wordt er evenveel winst aan ruimte behaald. Laat uw deze kapel plaatsen door Verhoef Dakramen. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop en deskundige monteurs verzorgen de plaatsing van uw Baskapel!

 

Baskapel in de Meern

Op maat laten maken

Verhoef Dakramen maakt uw Baskapel geheel op maat. Daarnaast verzekeren wij een snelle oplevering. Dat betekent geen verbouwing van een week, maar zo snel mogelijk uw Baskapel gereed! Kies voor Verhoef Dakramen en geniet snel van meer ruimte dankzij deze kapel.

Baskapel door Verhoef Dakramen

Bij Verhoef Dakramen snappen we dat een Baskapel niet zomaar geplaatst wordt. Wij nemen al uw zorgen uit handen. U kiest voor hoogwaardige producten, een klantvriendelijke service en monteurs die uw huis weer netjes achter zullen laten na plaatsing. Bij ons krijgt u dan ook waar voor uw geld. Het gezegde 'Vakmanschap is meesterschap' staat bij ons voorop. Wij leveren uitsluitend producten van VELUX en onze monteurs zijn intern opgeleid en beschikken over jarenlange werkervaring.

De voordelen van een baskapel

Wij hebben de voordelen van een (VELUX) Baskapel voor u op een rijtje gezet:

  • Een Baskapel is in alle maten beschikbaar.
  • In veel gevallen is een Baskapel vergunningsvrij, dat geldt ook voor de voorzijde van uw woning. Er zijn echter gemeentes die wel beperkingen hebben opgelegd, vooraf checken is dan ook aan te raden.
  • Een Baskapel biedt door de schuin liggende vensters een mooiere lichtinval.
  • Door het toepassen van de Velux dakvensters in de Baskapel heeft u ook keuze uit het volledige programma originele VELUX raamdecoratieproducten en zonweringen.

Reden genoeg dus om voor de Baskapel te kiezen!

 

Baskapel montage? Neem contact op

Bent u op zoek naar een specialist die uw Baskapel kan realiseren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, ook voor informatie over een dakkapel in Utrecht. Onze specialisten adviseren u graag omtrent een Baskapel. Wij komen daarnaast graag bij u thuis om daar de situatie in kaart te brengen en de juiste oplossing voor uw specifieke situatie te kunnen adviseren. Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom om onder het genot van een lekker kopje koffie uw wensen te bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op via info@verhoefdakramen.nl of bel direct: 030 - 28 04 276.

Een vergunningsvrije dakkapel

Het grote voordeel van de Baskapel, vernoemd naar bedenker Bas Verhoek, is het feit dat deze vergunningsvrij te plaatsen is. Dit in tegenstelling tot een ‘gewone’ dakkapel, waarvoor vrijwel altijd een vergunning nodig is. Dit op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), die in oktober 2010 is aangepast. Sindsdien is het toegestaan om uitbouw vanuit het dakvlak te realiseren, tot 60 centimeter.

De Baskapel voldoet in alle gevallen aan die voorwaarde en mag dus vrijwel overal gebouwd worden. Dat betekent dat u meteen aan de slag kunt en dus niet hoeft te wachten op toestemming van uw gemeente. Bovendien scheelt het u ook in de portemonnee, want de kosten voor een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel bedragen, afhankelijk van de gemeente waarin u woont, doorgaans tussen de 200 en 600 euro.

Geniet van optimale lichtinval

Eén van de redenen om te kiezen voor een dakkapel is doorgaans om meer licht in een ruimte te creëren. De Baskapel is hier echter nóg meer voor geschikt! Waar een gewone dakkapel immers ruiten aan de voorzijde heeft, staan de ramen van de Baskapel iets schuin. Daardoor komt er nog meer zonlicht binnen en wordt dit bovendien mooier door de ruimte verspreid.

Baskapel binnen een dag geplaatst

Wilt u ook graag een Baskapel laten plaatsen? Wel, dit kan binnen de kortste keren geregeld zijn! De Baskapel is namelijk een prefab product dat in de fabriek in Barneveld al compleet op maat gemaakt is. We hoeven ‘m dus alleen nog maar te implementeren in uw dak en dit is voor onze vakmensen een koud kunstje. Geen wekenlang durende werkzaamheden, waarbij uw dak open is en schade door water of wind op de loer ligt. Uw Baskapel kan vaak al binnen één dag geplaatst worden!