Over Verhoef

Vakmannen met hart voor uw dak

Al sinds 1995 leveranciers van daglichtproducten
Verhoef is een familiebedrijf, waar de liefde voor maatwerk zichtbaar is bij alle monteurs. Vakmanschap is onze basis, kwaliteit ons uitgangspunt. Van advies tot afwerking: alles is gericht op één doel: Genieten van het daglicht d.m.v. het toepassen van een perfect passend dakraam, dakkapel of ander daglichtproduct.

Officieel Montagepartner VELUX
Wij hebben een hechte samenwerking met VELUX. Een aantal zaterdagen in de maand zijn wij aanwezig in de VELUX Showroom en geven daar klanten advies. Als officiële montagepartner voldoen wij aan de kwaliteitseisen en voorwaarden die VELUX stelt. Zo zijn we bijvoorbeeld lid van een onafhankelijke geschillencommissie en volgen we regelmatig trainingen bij de VELUX Academie.
Bekijk hier de beoordelingen van onze klanten via de VELUX website:

Adviesgesprek

Voor iedere situatie een oplossing
Plat dak, schuin dak, met en zonder hindernissen, wij maken het dagelijks mee. Met onze jarenlange ervaring gaan we elke uitdaging vol vertrouwen aan. Het complete VELUX-programma maakt het ons mogelijk om een totaalpakket te bieden van advies, levering en plaatsing tot het aanbieden van raambekleding en zonwering. Daarnaast kunnen wij ook alle bestaande dakvensters / lichtkoepels / dakkapellen die aan vervanging toe zijn voor u vervangen.

Passie voor Daglicht
Het is bekend dat zonlicht de basis vormt voor ons welzijn. Wij vinden het dan ook belangrijk dat verblijfruimtes zijn voorzien van voldoende daglichttoetreding. Wij weten uit ervaring dat het binnenbrengen van daglicht de gemoedstoestand absoluut kan veranderen! Dat is de reden dat wij hier een passie voor hebben. Daarbij is het daglicht zomaar gratis beschikbaar "voor niets gaat de zon op", dus haal het naar binnen!

Kwaliteit
Bij Verhoef zijn alle medewerkers VCA-gecertificeerde vakspecialisten. Zij hebben stuk voor stuk ruime ervaring met een snelle en vakkundige montage van onze dakvensters, lichtkoepels en dakkapellen in uw woning. Ook na afwerking houden wij u tevreden met 5 jaar garantie op montage.

Keurmerk Kwaliteitsvakman

Wij zijn lid van Keurmerk Kwaliteitsvakman. Het Keurmerk Kwaliteitsvakman is het keurmerk voor zelfstandige vakmensen in de bouw. De vakmannen en vakvrouwen van het Keurmerk Kwaliteitsvakman onderscheiden zichzelf op kwaliteit en garantie en u krijgt zekerheid.

cropped-8d5bcf2b-c7c7-4f22-b47f-36d161384507.png

Missie: Woningbezitters laten genieten van hun eigen woning door middel van voldoende daglicht.
Visie: Daglicht is kosteloos beschikbaar, dus gebruik het!
Kernwaarden: Kwaliteit, betrouwbaarheid, volledige ontzorging

Plaatsen van een dakraam


Lambrecht

Ik ben al 16 jaar in dienst bij Verhoef dakramen, sinds 2001. Marius is een vriend van vroeger en ik ben eens een keer meegegaan omdat iemand ziek was en ben sindsdien gebleven. Ik heb daarvoor de opleiding MTS elektrotechniek gevolgd.
Het leuke aan het werk vind ik het klantencontact en elke keer weer een andere omgeving en andere situatie waar je in werkt.
In mijn vrije tijd probeer ik leuke dingen te ondernemen met mijn vrouw en 2 kinderen.


Gijsbert

Als ik de jaren dat ik part-time bij Verhoef Dakramen werkte meetel, dan kan ik met trots zeggen dat ik al 14 jaar (vanaf 2003) bij Verhoef Dakramen werk. Dit doe ik met veel plezier omdat ik het klant contact erg leuk vind, en uiteraard omdat ik het werk erg mooi en prettig vind.
Voordat ik bij Verhoef Dakramen kwam werken heb ik na het derde jaar van de havo nog 1 jaar de MBO opleiding economie/commercieel gedaan. Maar omdat ik er steeds meer achter kwam dat ik liever met mijn handen bezig ben, heb ik ervoor gekozen om te gaan werken.
Ik geniet ervan om voor elke situatie een passende oplossing te verzinnen, en om een mooie afwerking te realiseren. Juist de uitdagingen motiveren mij in mijn werk.
Daarnaast geniet ik er ook in mijn vrije tijd van om met klussen en houtbewerking bezig te zijn, dus op die manier is mijn werk ook mijn hobby.

Plaatsen raam

Plaatsing dakraam


Andries

Ik werk sinds 1 september 2016 bij Verhoef dakramen, omdat mijn vorige beroep toch totaal niet bij mij paste. Hiervoor was ik kok. Heel wat anders, maar van de carrièreswitch heb ik nog geen seconde spijt gehad. Het werk vind ik leuk omdat:
- elke dag anders is
- een donkere zolder binnen een paar uurtjes een heel andere zolder wordt
- het leuk is om met zulke mooie producten te werken
- tevreden klanten en prachtige resultaten motiveert mij.
In mijn vrije tijd onderneem ik leuke dingen met m'n vriendin en vind ik het leuk om thuis te klussen.

Johan

Johan

Sinds afgelopen mei werk ik bij Verhoef Dakramen. Via mijn broer (Marius) kwam ik hier terecht. Hiervoor heb ik een langere tijd in een supermarkt gewerkt. Het leuke aan het werken bij Verhoef is het buiten werken en met je handen bezig zijn. Ik hoef niet meer naar de sportschool en ik heb leuke collega's. In mijn vrije tijd ga ik met vrienden op stap en ik zing in een koor.

 

Lanneke

Na heel wat jaren ervaring bij o.a. een bouwbedrijf ben ik sinds augustus 2017 in dienst bij Verhoef Dakramen als financieel administratief medewerkster. Ruim 10 jaar geleden heb ik nog een cursus Praktijk Diploma Boekhouden gevolgd. Mijn werk bestaat uit het verwerken van de administratie, telefoon aannemen, planning en allerlei hand- en spandiensten. Verhoef Dakramen is een klein familiebedrijf waar ik me erg thuis voel en ga daarom met veel plezier naar mijn werk. Alle collega’s zijn erg vriendelijk en harde werkers. Met een dosis humor zijn we een hecht team en staan graag klaar voor onze klanten.In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man, kinderen, kleinkinderen, zussen en vriendinnen. 

 

lanneke-kantoor-3.jpg
justin-1.jpg

Justin

In oktober 2017 ben ik in dienst gekomen bij Verhoef Dakramen. Ik ben hier terecht gekomen via de vader, voorheen eigenaar van het bedrijf, van Marius. Hij zei dat ze bij Verhoef Dakramen nog wel een monteur konden gebruiken. Hiervoor werkte ik bij een distributiecentrum. Ik vind het erg leuk om met ons resultaat de klant enthousiast en blij te maken. De mensen die hier werken zijn erg aardig en met elkaar zijn we een goed team. Ik ga met plezier naar mijn werk. In mijn vrije tijd zit ik achter de computer, kijk wat tv en luister graag muziek.