Dakvensters combinatie

Kies voor nog meer daglicht

De nieuwe VELUX 2-in-1 en 3-in-1 dakvensters zorgen voor een panoramisch uitzicht, een overvloed aan daglicht en goede ventilatie voor maximaal comfort. Extra slanke kozijnen laten meer daglicht binnen en bieden een esthetisch design. Met meerdere dakvensters in één frame is de montage nagenoeg net zo eenvoudig als de montage van een standaard VELUX dakvenster.

Meer daglicht

Het ontwerp van het 2-in-1 en 3-in-1 dakraam zorgt voor een overvloed aan daglicht.

Meer waar voor je geld

De aanschaf en montage van de 2 of 3 dakramen in één frame oplossing is zeer aantrekkelijk versus het laten monteren van 2 of 3 losse dakramen.

Breed uitzicht

Het 2-in-1 en 3-in-1 dakraam biedt dankzij zijn afmetingen met de extra slanke kozijnen, een niet te evenaren uitzicht naar buiten.

Meerdere dakramen, één frame

Het 3-in-1 dakraam heeft twee te openen dakramen met een handmatige bediening en in het midden een vast dakraam in dezelfde maat. Het 2-in-1 dakraam heeft één handbediend dakraam en één vast dakraam.

Eenvoudige montage

Met meerdere dakramen in één frame is de montage nagenoeg net zo eenvoudig als dat van één standaard dakraam.

Extra slanke kozijnen

Door de slanke kozijnen bieden het 2-in-1 en 3-in-1 dakraam een esthetisch design, een groter glasoppervlak en een indrukwekkend breed uitzicht.

2-in-1 symmetrisch

2-in-1 asymmetrisch

3-in-1

Verbeter je indoor life met meer daglicht en frisse lucht.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden van dakvensters bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.