Nieuwbouw

Laat daglicht op zolder over aan een specialist

Wilt u meer licht of meer ruimte in huis? Heel begrijpelijk. Verhoef heeft verschillende mogelijkheden om deze wens te realiseren. Daarbij kunt u kiezen uit producten voor een plat of schuin dak, maar ook voor meer licht of meer ruimte in huis.

Ontdek onze productenlijn

Wist u dat…

U met een vergunningsvrije dakkapel, een zogenaamde BASkapel, naast lichtinval ook meer ruimte creëert? Het voordeel van deze constructie is dat u geen vergunning nodig heeft. U bespaart tijd en geld, terwijl u toch meerwaarde toevoegt aan uw woning.

Bekijk onze vergunningsvrije dakkapel

Interieur met daglichtsysteem
Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw-projecten

Bent u onderaannemer of vertegenwoordiger van een woningbouwvereniging en op zoek naar een betrouwbare partner voor grote projecten? Verhoef Dakramen denkt graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere sector, maar ook met nieuwbouwprojecten, brengen we de wens van de klant en de architect samen.

Wij weten welke vensters het beste passen in een situatie, welke maatvoering bij uw ontwerp en budget past en welke wensen de klant stelt aan een product. En aangezien elke bewoner specifieke wensen kan hebben, kunnen wij ook aparte offertes opstellen per bewoner. Waarbij uiteraard een 'projectkorting' wordt aangeboden.

Totaalpakket inclusief raambekleding

Naast monteren en afwerken van vensters en dakkapellen biedt Verhoef een compleet programma van raambekleding. Van handbediend rolgordijn tot elektrisch bediend rolluik; de mogelijkheden zijn legio. Ook hiervoor geldt een projectkorting bij grootschalige nieuwbouwprojecten.

Bekijk de mogelijkheden

Icoon renovatie

Offerte aanvragen

Heeft u genoeg gezien en een keuze gemaakt? Wij sturen u graag een offerte voor meer licht in huis of meer ruimte op zolder.

Offerte aanvragen

Icoon nieuwbouw

Advies aan huis?

Elk huis is anders. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod? We zijn vaak in de buurt voor een advies op maat

Advies aan huis?