Lichtstraten

Modulaire lichtstraat VELUX

Wat is er fijner dan een mooie lichte woonkamer, daglicht en frisse lucht in uw uitbouw? Dit innovatieve systeem is beschikbaar voor zowel schuine als platte daken van woningen. Door het gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit zijn deze modulaire lichtstraten onderhoudsarm en is de isolatiewaarde uitstekend. Door de slanke profielen van de VELUX Modulaire Lichtstraten creëert u een maximale lichtinval. De motor is volledig weggewerkt en de ramen zijn met een speciale tablet op afstand te bedienen.

Lichtstraat met VELUX dakramen

De VELUX lichtstraat is opgebouwd uit reguliere VELUX tuimelvensters. Verhoef Dakramen bouwt een speciale prefab opstand, zodat de vensters in de benodigde 15 graden geplaatst kunnen worden.Door het plaatsen van elektrische INTEGRA vensters is het ook mogelijk de ramen door middel van een afstandsbediening, te openen voor ventilatie.

Verkrijgbaar in lessenaar- en zadelopstelling.

BIK Moduglas lichtstraat

De Moduglas lichtstraat van BIK is een modulair systeem. JET-ModuGlas is een vrijstaande compacte glazen lichtstraat in de vorm van een lessenaar. Het product is strak afgewerkt en heeft slanke profielen zodat het daglicht optimaal uw woon- en werkomgeving binnenkomt. JET-ModuGlas is goed geïsoleerd en kan in een standaard of inbraakwerende variant worden gemonteerd. Het product is onderhoudsarm en het is mogelijk extra ventilatie toe te passen.

Verbeter je indoor life met meer daglicht en frisse lucht.

Plat-dak projecten

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden van lichtstraten bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.