VELUX Dakkapel Serre

VELUX dakkapel serre

Val in slaap met zicht op de sterren. Sta op met een ruimtelijk gevoel. De VELUX dakkapel serre is uniek in het creëren van ruimte met meer daglicht en frisse lucht.

Een traditionele dakkapel heeft een verticaal raam met een plat dak. Hierdoor kan daglicht slechts beperkt de kamer binnenkomen. De nieuwe VELUX dakkapel serre laat daglicht veel verder de ruimte binnen door de slimme toepassing van dakramen. Ook het dak bestaat namelijk uit dakramen, waardoor tot wel 3 keer meer daglicht de woning binnen komt. Hierdoor hebt u niet alleen de extra ruimte die u van een dakkapel verwacht, maar de gehele kamer wordt ruimtelijker door meer daglicht!

Bovendien is de VELUX dakkapel serre in de meeste situaties zonder vergunning te plaatsen. De opbouw steekt niet verder dan 60 cm uit het dakoppervlak, waardoor geen vergunning vereist is. De VELUX dakkapel Serre is leverbaar een breedtemaat van 248 cm.

Voordelen & opties

Ondanks dat de gehele dakkapel niet meer dan 60cm uitsteekt ten opzichte van het dakvlak (waardoor deze vergunningsvrij is), creëer je 92,5 cm* extra gebruiksoppervlakte in de ruimte. Omdat de dakramen schuin zijn geplaatst en ook boven je leefruimte licht naar binnen laten, ontstaat er een comfortabele woonomgeving die veel natuurlijker en ruimtelijker aanvoelt dan bij het toepassen van een traditionele dakkapel.

(* deze maatvoering is afhankelijk van de dakhelling en dakdikte. Deze maat is bij een dakdikte van 250mm en een dakhelling van 45°).

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden van een dakkapel serre bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.