Daglichtsystemen

Gekoppelde dakramen

Twee of meer gekoppelde dakramen zorgen voor een breed uitzicht en een verbeterd wooncomfort. Er komt meer daglicht binnen dan normaal, extra frisse lucht en visueel wordt er extra ruimte aan de kamer toegevoegd.

VELUX dakramen zijn zowel horizontaal als verticaal te koppelen. Met de VELUX koppelgootstukken kunt u zoveel dakramen aan elkaar koppelen als u wilt, zolang de dakconstructie dat toestaat.

Combi Hellend

Creëer een ruimtelijk gevoel en verleng het uitzicht tot op het vloeroppervlak met een Combi Hellend daglichtsysteem. Het onderste element kan niet worden geopend en is standaard voorzien van veiligheidsbeglazing voor extra veiligheid

CABRIO® balkonvenster

Met het VELUX Cabrio Balkonvenster tover je in enkele seconden een balkon tevoorschijn. Dit innovatieve dakraam brengt daglicht, frisse lucht en een fantastisch uitzicht.

Wanneer niet geopend, vouwt het hekwerk zich netjes in zodat het van de buitenzijde niet nadrukkelijk aanwezig is. Ook verkrijgbaar als duo.

3-in-1 STUDIO dakraam

De VELUX STUDIO ‘3-in-1’, drie dakramen waarvan de twee buitenste tuimelvensters te openen zijn, in één frame. Extra slanke frameprofielen laten meer daglicht door het raam en bieden een esthetisch design.

Verbeter je indoor life met meer daglicht en frisse lucht.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons aanbod. Niet elk huis is immers hetzelfde. Daarom is het ook mogelijk voor u om een vrijblijvende afspraak aan huis te maken. Zo kunnen wij u goed persoonlijk advies geven over de mogelijkheden van daglichtsystemen bij u thuis. Ideaal als uw huis of dak net even anders is. Verhoef Dakramen zorgt voor een advies op maat! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.