We gaan op vakantie en komen terug met...

Nieuwe ideeën! De vakantietijd is een tijd van relaxen en alle tijd van de wereld hebben. "Deep summer is when lazyness finds respectabillity." Zo komt er langzaam weer meer ruimte in je hoofd en vaak borrelen dan de meest creatieve ideeën op. De ideale tijd om plannen te maken voor schoon schip! De nazomer is vaak een ideale periode om deze ideeën uit te voeren.

Eén van die leuke ideeën kan zijn dat je van de rommelzolder een mooie eigen plek wilt maken. Ruimte voor jezelf om te sporten, mediteren of gewoon een plek om in stilte te kunnen terugtrekken. Een extra slaap/logeerkamer of een plek waar je jouw eigen kantoor kunt houden. Er zijn voldoende ideeën wat je met wat extra ruimte zou kunnen doen.

Licht en ventilatie zijn belangrijke aspecten van een aangename leefruimte. Voornamelijk verschillende ramen verspreid over de kamer geven een mooi lichteffect en zorgen voor een goede doorluchting. Ramen die bijna tot de grond doorlopen geven veel uitzicht. Bijvoorbeeld een Combi hellend systeem, twee ramen onder elkaar geplaatst. Wanneer je meer ruimte wilt creëren, dan is een dakkapel natuurlijk ideaal. Het is ook mogelijk om vergunningsvrij een VELUX dakkapel te plaatsen. Deze geeft extra ruimte, maar ook meer licht dan een gewone dakkapel omdat de ramen iets schuin in het dak zitten. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Met een beetje hulp zijn sommige plannen gemakkelijk te realiseren. Zo ook bij het onder handen nemen van je zolder. Verhoef Dakramen kan je helpen bij het verwezenlijken van jouw beste ideeën. Ook als je zelf niet zo goed weet wat mogelijk is of wat het mooiste is voor het huis. Marius Verhoef is onze top-expert met zijn jarenlange ervaring als installateur en adviseur. Hij kan vrijblijvend een bezoek bij jou aan huis doen om de situatie te bekijken en concreet advies te geven.
Terug naar overzicht
Dakraam

Offerte aanvragen


Heeft u genoeg gezien en een keuze gemaakt?
Wij sturen u graag een offerte voor meer licht in huis of meer ruimte op zolder.

Offerte aanvragen

Advies aan huis?

Elk huis is anders. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons aanbod? We zijn vaak in de buurt voor een advies op maat

Advies aan huis?